Dániai továbbtanulás. Szerintetek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Dániai továbbtanulási lehetőségről érdekelne véleményetek, tapasztalataitok, ismereteitek.
Nemrég hallottam erről a lehetőségről és szépen lassan kibontakozott bennem az ötlet, hogy kimenjek.
Leginkább a kinti dolgok érdekelnének, pl szállás (kollégium), költségek, állampolgárság illetve ott tartózkodás feltételei, munkavállalás, stb
Ha jól tudom ott más fajta képzések vannak pl 2 éves ap, 4 éves bachelor és 2 éves master
2010. nov. 5. 22:50
2/8 anonim válasza:
A válaszolónak: lécci bővebben fejtsd ki :), szeretnék én is kimenni és szinte semmit se tudok :)
3/8 anonim válasza:
Írj nekem privit, hogy mire vagy kiváncsi:-) csilla.kiszely@gmail.com
7/8 anonim válasza:
Engem is érdekelne Dánia!! Valaki legyen szives irni nekem is privit!! :)
8/8 anonim válasza:
Valaki nekem is tudna írni, minden olyan információt amit eddig megtudott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!