Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Megéri Angliában a magyar...

Megéri Angliában a magyar nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
Jó ötletnek tartjátok? Ki szeretnék menni Angliába és ott tenni egy magyar nyelvvizsgát és pluszba még esetleg elvégezni egy magyar tanári szakot majd jelentkezni vmelyik iskolába. Szerintetek megéri, később meg lehetne ebből élni?
2011. márc. 11. 14:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
11.03-as vagyok, szerintem az enyém is értelmes volt és nem fikáztam. Azt nem tudom érdemes e, akármikor jól jöhet, a semminél jobb, gondolom az egyértelmű,hogy nem a népszerű nyelvek között van,de én is ismerek olyanokat, akik tanulnák,és akik TÉNYLEG tanulnák, őket fogod tudni tanítani,feltéve ha megtaláljátok egymást...
2011. márc. 12. 18:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy segítettem a válaszommal :)

Annyit még mondanék, hogy elég sok magyar család költözött ki az elmúlt években és a gyerekeik is angol sulikba járnak, ergo a magyar nyelv tanulására (helyesírás, történelem...) már csak hétvégén jut idő és sok szülőnek nincs kedve foglalkozni vele, szal' akár több magyar gyereket is összerakhatnál és taníthatnád az alapokra vagy akár angolból korrepetálhatod. Ehhez persze ismeret kell, de mire való a net... :) Kezdetnek például elmehetsz au pair-nek, tanulod a nyelvet, a kulturát, és a család befogad, foglalkoznod kell a gyerek(ek)-kel. Kint könnyebben tudsz kapcsolatokat építeni, munkát találni.

2011. márc. 12. 19:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Én sem látok semmi fikázást a válaszomban, sőt értelmetlenséget a linkemmel :-P
2011. márc. 12. 20:41
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat :D
2011. márc. 13. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!