Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Megéri Angliában a magyar...

Megéri Angliában a magyar nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
Jó ötletnek tartjátok? Ki szeretnék menni Angliába és ott tenni egy magyar nyelvvizsgát és pluszba még esetleg elvégezni egy magyar tanári szakot majd jelentkezni vmelyik iskolába. Szerintetek megéri, később meg lehetne ebből élni?
2011. márc. 11. 14:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Magyar anyanyelvűként nem tehetsz magyar nyelvvizsgát.
2011. márc. 11. 14:46
 2/14 anonim ***** válasza:
51%
Miért ne tehetne nyelvvizsgát magyar anyanyelvűként?
2011. márc. 11. 14:49
 3/14 A kérdező kommentje:
erre én is kíváncsi lennék hogy miért nem lehetne?
2011. márc. 11. 19:35
 4/14 anonim ***** válasza:
Mert törvény szabályozza. Saját anyanyelvedből nem tehetsz nyelvvizsgát, ennyi.
2011. márc. 11. 19:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Magyarországon tehetsz. Meg máshol is szerintem. Az anyanyelvedet nem tartják számon.
2011. márc. 11. 20:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Magyar szakot akarsz Angliaban vegezni? Akkor minek hozza a magyar nyelvvizsga?
2011. márc. 12. 08:01
 7/14 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:54

Ez egy orbitális hülyeség!

Igenis számon tartják az anyanyelvedet, miért nézel teljesen agyalágyultnak nyelvvizsgával foglalkozó szakembereket????

[link] :

a magyar állampolgárok magyar nyelvből nem, de bármelyik akkreditált nyelvből tehetnek vizsgát, a nem magyar állampolgárok pedig bármelyik akkreditált nyelvből vizsgázhatnak (akár az állampolgárságuknak megfelelő nyelvből is).

2011. márc. 12. 10:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Én egy új vagyok. Az előző szöveget értelmezve itthon nem tehetsz, de külföldön igen, kivéve ha csak a magyarokat szivatják, hisz nálunk egy brit is tehet angolból. Ennyi.:)
2011. márc. 12. 11:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha megcsinálod a tanárit, tök fölösleges még a nyelvvizsga is, pláne hogy az anyanyelvedből tennéd XD

Én nem tudom mennyire 'népszerű' a nyelvünk, de sokan tudják, hogy minden tekintetben nehéz (olvasni, írni, nyelvtan, ragozás /sokszor még a magyaroknak is :D/)

Angliában idegen nyelvként franciát/spanyolt/németet tanítanak, meg egyesek szórakoznak a japánnal, kínaival, orosszal és arab nyelvekkel.

Nyelvcserés oldalakon is láttam, hogy nem sokan akarják tanulni, akik igen azok is inkább csak az emigrált felmenőik miatt. :(

Nekem volt több magyarul tanulni vágyó levelezőtársam, de inkább a saját nyelvükön írtak (ami nekem persze jó volt :)) mert magyarul csak a szia, köszi, minden jót ment. Szótárt nem igazán találtak, a nyelvtan bonyolult volt másodjára is... Nem egyszerű szegényeknek :D

2011. márc. 12. 15:28
 10/14 A kérdező kommentje:

15:28

köszi a válaszodat eddig talán te tudtál értelmes magyarázatot adni és nem fikázni

2011. márc. 12. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!