Megéri Angliában a magyar nyelvvizsga?
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:54
Ez egy orbitális hülyeség!
Igenis számon tartják az anyanyelvedet, miért nézel teljesen agyalágyultnak nyelvvizsgával foglalkozó szakembereket????
[link] :
a magyar állampolgárok magyar nyelvből nem, de bármelyik akkreditált nyelvből tehetnek vizsgát, a nem magyar állampolgárok pedig bármelyik akkreditált nyelvből vizsgázhatnak (akár az állampolgárságuknak megfelelő nyelvből is).
Ha megcsinálod a tanárit, tök fölösleges még a nyelvvizsga is, pláne hogy az anyanyelvedből tennéd XD
Én nem tudom mennyire 'népszerű' a nyelvünk, de sokan tudják, hogy minden tekintetben nehéz (olvasni, írni, nyelvtan, ragozás /sokszor még a magyaroknak is :D/)
Angliában idegen nyelvként franciát/spanyolt/németet tanítanak, meg egyesek szórakoznak a japánnal, kínaival, orosszal és arab nyelvekkel.
Nyelvcserés oldalakon is láttam, hogy nem sokan akarják tanulni, akik igen azok is inkább csak az emigrált felmenőik miatt. :(
Nekem volt több magyarul tanulni vágyó levelezőtársam, de inkább a saját nyelvükön írtak (ami nekem persze jó volt :)) mert magyarul csak a szia, köszi, minden jót ment. Szótárt nem igazán találtak, a nyelvtan bonyolult volt másodjára is... Nem egyszerű szegényeknek :D
15:28
köszi a válaszodat eddig talán te tudtál értelmes magyarázatot adni és nem fikázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!