Külföldön is ilyen baromságokat tanulnak mint mi?
Figyelt kérdés
A szövegszerkesztés lépései, Nyelv szerepe emberi kult-ban, és még sorolhatnám.2010. dec. 29. 17:17
21/21 anonim válasza:
Én mondjuk a nyelvtant tényleg nem értem, miért kell tanulni azaz, nem jól mondom, nyelvtan kell tanulni, de akkor tanítsanak meg fogalmazni és a helyesírásra. Jó oké, kell ilyen történelmi rész is egy kicsit, a kialakulásáról, hogy művelt légy, ezzel nincs is bajom, de az általános iskolai anyagot vetetik újra 9-10-ben heti egy, MONDOM EGY órában és ebből írni, ráadásul tele bővítik és bonyolítják.
Nekem egész jó helyesírásom, olyan 92-98 százalékos a helyesírás dolgozatom általában, és tudok értelmes kerek magyar mondatokban beszélni, de kettes vagyok nyelvtanból, míg a másik meg "msn-nyelven" beszél és azzal indít minden dolgozatot, hogy a helyesírás számít-e ötös nyelvtanból, mert bemagolja vagy kipuskázza.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!