Külföldön is ilyen baromságokat tanulnak mint mi?
Nem baj ám, h esetleg ez mind az alapműveltség része..
Te úgyis jobban tudod h ez baromság.
A jövő értelmisége.
Képzeld nagyon is sokmindenre emlékszem!!!
Ha napi szinten nem is használom ezeket az ismereteket, de pl. egy társaságban hozzá tudok szólni majdnem minden témához pont az előbb említett alapműveltség miatt!
++ a mindennapi életben való tájékozottságomat, világhoz való hozzáállásomat is meghatározza hogy nem csak a munkámhoz szorosan kötődő ismeretekkel rendelkezem.
Máshogy olvas egy el újságot egy tájékozott ember, vagy máshogy nézi meg a híreket.
Ennyi.
Nem az a lényeg h minden kapott infó megmaradjon benned..
De ezt majd kb 20 év múlva megérted..Szerencsés esetben előbb.
Taníthatnának mást is, pl: kresz, etika.
Attól hogy ilyen magasröptű dolgokkal tömik a fejünket még nem leszünk műveltebbek.
Most még így érzed...
Persze most se vagyok öreg, (22 vagyok) de 5-6 éve még én is pont ugyanúgy gondolkodtam mint te..
Aztán elvégeztem a fősulit, most egyetemre járok és igenis érzem a hatását annak, hogy annyi (akkor totál feleslegesnek tartott) dologba belelátok. Köszönhetően pl az érettségimnek, középsulis éveknek.
Pont erre gondoltam.
Ez az érzés sztem hamar elmúlik, csak most nagy a nyomás rajtad:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!