Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Külföldön is ilyen baromságoka...

Külföldön is ilyen baromságokat tanulnak mint mi?

Figyelt kérdés
A szövegszerkesztés lépései, Nyelv szerepe emberi kult-ban, és még sorolhatnám.
2010. dec. 29. 17:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%

Nem baj ám, h esetleg ez mind az alapműveltség része..

Te úgyis jobban tudod h ez baromság.

A jövő értelmisége.

2010. dec. 29. 17:21
 2/21 A kérdező kommentje:
Miért, te emlékszel arra amiből leérettségiztél? Használod valamire? Gyanítom hogy nem.
2010. dec. 29. 17:25
 3/21 anonim ***** válasza:

Képzeld nagyon is sokmindenre emlékszem!!!

Ha napi szinten nem is használom ezeket az ismereteket, de pl. egy társaságban hozzá tudok szólni majdnem minden témához pont az előbb említett alapműveltség miatt!

++ a mindennapi életben való tájékozottságomat, világhoz való hozzáállásomat is meghatározza hogy nem csak a munkámhoz szorosan kötődő ismeretekkel rendelkezem.

Máshogy olvas egy el újságot egy tájékozott ember, vagy máshogy nézi meg a híreket.

Ennyi.

2010. dec. 29. 17:28
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
én egyetemre jártam de otthagytam. nem értettem semmit, a magolásnak meg nincs értelme, meg a puskázásnak sem. pedig mindenki azt csinálta.
2010. dec. 29. 17:29
 5/21 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg h minden kapott infó megmaradjon benned..

De ezt majd kb 20 év múlva megérted..Szerencsés esetben előbb.

2010. dec. 29. 17:30
 6/21 anonim ***** válasza:
mennyi idős vagy?
2010. dec. 29. 17:33
 7/21 A kérdező kommentje:

Taníthatnának mást is, pl: kresz, etika.

Attól hogy ilyen magasröptű dolgokkal tömik a fejünket még nem leszünk műveltebbek.

2010. dec. 29. 17:34
 8/21 anonim ***** válasza:

Most még így érzed...

Persze most se vagyok öreg, (22 vagyok) de 5-6 éve még én is pont ugyanúgy gondolkodtam mint te..

Aztán elvégeztem a fősulit, most egyetemre járok és igenis érzem a hatását annak, hogy annyi (akkor totál feleslegesnek tartott) dologba belelátok. Köszönhetően pl az érettségimnek, középsulis éveknek.

2010. dec. 29. 17:37
 9/21 A kérdező kommentje:
19 vagyok, érettségi előtt.
2010. dec. 29. 17:41
 10/21 anonim ***** válasza:

Pont erre gondoltam.

Ez az érzés sztem hamar elmúlik, csak most nagy a nyomás rajtad:P

2010. dec. 29. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!