Erasmusra mennyire nehéz bejutni? Mennyi esélye van annak, hogy valaki többször is mehet?
Szia! Nem tudom, hogy tanárin mekkora jelentkezés van rá (ammennyiben nyelvtanárnak készülsz, lehet nagy), de én a barátnőmmel is meg tudtam oldani, hogy egyszerre menjünk, pedig még csak nem is ugyanarra a karra járunk, csak azonos várost kellett találni.
Általánosságban elmondható, hogy annyira azért nem túl sokan használják ki az erasmus adta lehetőséget, így szerintem emiatt ne aggódj (bár általában van 1 kikötés, pl hogy a tanulmányi átlagod legalább 3,5 legyen, illetve nálunk a tanulmányi átlag alapján döntöttek elsősörban, hogyha 1 helyre túl jelentkezés volt, hogy ki legyen az a 2-4 diák, aki belefér a keretbe). De ha egyedül mész több várost is megjelölhetsz és akkor ilyen gondod sem lesz.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Több helyre is szívesen mennék, persze megvan az az 1-2 ország, ahová a legszívesebben, meg ami a legelőnyösebb lenne olyan szempontból, hogy az adott ország nyelvét fogom tanítani. Ez Spanyolország és Írország, amúgy Anglia lett volna, csak oda már majd nem mehetek, mert kiléptek az EU-ból. De szóba jöhet Németország, Ausztria, Olaszország, Horvátország, Portugália is, szóval jó pár hely. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!