Beírhat-e engem a tanár, házi feladat hiányzás miatt, annak ellenére, hogy az órán jelen voltam és többször is "aktívan" részt vettem? (online oktatás)
"mit érdemes ilyenkor csinálni vagy csak hagyjam a fenébe"
Tekints úgy, mintha a rovatnak nem az lenne a címe, hogy "hiányzott", hanem az hogy "hiányzott vagy nem küldte be a házifeladatát időben".
Vagyis ne foglakozz vele. Akkor érdemes csak folytani a fellebbezést, ha emiatt az egy hiányzás miatt átlépsz egy határt és hiányzáshoz kötött szankció jönne. Mert ez valóban nem volt hiányzás.
De az életben nem érdemes pusztán az igazságért kimerítő csatát vívni.
Talán foglalkoztok majd az "Egy lócsiszár virágvasárnapjá"-val. Abban le van írva, hogy miért. Bár sokan pozitív hősnek gondolják, szerintem Kolhász Mihály egy nyakas barom volt.
Az életben sajnos sokszor van olyan, hogy hiába van igazad, senkit nem érdekel.
Nem csak azt, aki ellenérdekelt, hanem tényleg senkit.
Ahogy látod, most ez van: szóltál a tanárnak, aztán az ofőnek, és egyiket sem érdekli.
Szerintem csak akkor harcolj az igazságért, ha értelme van, tehát van valami külön tétje.
Másrészt tényleg figyelj oda mindenre, mert változhatnak a dolgok, ahogy most is, és az életben általában senki sem figyelmeztet erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!