Nem értem az angol házit,segítség!?
Figyelt kérdés
Angolból hiányoztam két hetet és nem kaptam meg a leckét sem az órai munkát!Valaki eltudná küldeni a megoldásokat,mert aki nem küldi be vagy nincs rajta elég pont annak egyest ad.Tudod,hogy ezt nem így kéne de most muszály!A feladat linkje: [link] 2020. nov. 14. 14:08
1/14 A kérdező kommentje:
Tudom*
2020. nov. 14. 14:09
2/14 anonim válasza:
Ez egy nagyon alap feladatsor.
Ne legyél lusta, csináld meg.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lusta!Megpróbáltam többször de nem értem el a minimum pontszámot!
2020. nov. 14. 14:22
5/14 anonim válasza:
Csináld meg, és szívesen kijavítjuk.
6/14 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek!2 óra van vissza és le kell adni!!
2020. nov. 14. 15:38
7/14 anonim válasza:
brothers, sister, children, grandsons, wife, husband, great grandmother, grandmother, uncle, aunt, cousins, niece
George is Harry's nephew.
Peter is Mark Philips's son.
Zara is Mark Philips's daughter.
Mia is Zara's child.
jössz egy csokival
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi❤️
2020. nov. 14. 15:51
9/14 anonim válasza:
Mindig jön valami balfácán, aki megzápítja a többiek azon elképzelését, hogy tanulásra szorítsák a renyhe elméjű, de elég ravasz kérdezőt.
Bár lehet, hogy a fácán tiltakozna az összehasonlítás ellen.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyenge elméjű!De a témakör ezen részénél hiányoztam!Soha nem kellet még így leckét írnom!Valószínüleg neked is segítettek a szüleid vagy valaki kedves 9-es!
2020. nov. 14. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!