Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Megéri külföldre menni orvosi...

Megéri külföldre menni orvosi egyetemre?

Figyelt kérdés

Orvos szeretnék lenni, és lehetőleg külföldön (Ausztria vagy Németország) szeretnék továbbtanulni, azonban nem tudom, hogy jó döntés-e.

Mennyire lehet orvosi mellett dolgozni? A nyelvtudásom mennyire romlana 6 év alatt, ha itthon maradnék?

2020. júl. 7. 18:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem orvosira járok de fogorvosin van barátom

Nézd nem mondom,hogy lehetetlen de nehezebb mivel elég kemény tananyag

Én továbbra is azt mondom,hogy az orvos az egyik legnehezebb szakma a világon

Az a durva,hogy egyébként nincs több órájuk mint más szaknak hanem maga az otthoni tanulás része hosszabb,rengeteg az anatómia pl

2020. júl. 8. 16:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy sikerülne. Pl. Bécsben 660 diákot vesznek fel. Megérni megérné, de inkább próbálkozz Magyarországon
2020. júl. 8. 16:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Mindenesetre megcsinálom a bécsi felvételit, de akkor inkább a magyar egyetemeken fogok próbálkozni, csak ne felejtsek el németül... :)
2020. júl. 8. 19:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mind a kettő megéri

Osztrák és magyar egyetemek többségén is jó a képzés de majd jön reggel 8-kor az az USA troll és megmondja,hogy aki nem amerikai egyetemre megy az egy foggyos

2020. júl. 8. 20:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy maradjon, mert tanulni nem csak ott lehet, ahol minden eszköz adott, sőt! Én is egészségügyben voltam több évig itthon, és rengeteget tanultam problémamegoldásból, improvizálni kellett akár fontos eszközöket is, stb. Nem mondom, hogy olyan, mint egy háborús övezetben, mert nyilván nem, de messze többet tudnak és talpraesettebbek azok, akik eszközhiányban, nyomás alatt tanulnak, mint azok, akiknek a legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésére. Tanulni itthon tanulnék, és aztán dolgozni egy életen át már megválogatnám. Az orvosi diploma értékes, akárhol is szerezte, de nem mindegy, hogy mi lesz a kezében, amikor gyakorlatra kerül a sor. Az itthoni orvosok brutál jók, kb. mint McGyver, semmiből is működő dolgokat hoznak létre. Ezt nem lehet egy neves egyetem kikent-kifent padjában megtanulni, csak verejtékkel az Isten háta mögött, amikor nincs más választásod."

Ez egy nagyon értékes hozzászólás! Fogadd meg!!!!

2020. júl. 25. 13:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett veled végül?
szept. 21. 15:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!