Van valami gyorsabb verziója az X hónapos személyi edző képzéseknek?
Sziasztok.
Röviden magamról: 20 éves vagyok, tavaly érettségiztem, alapvetően a szoftverfejlesztés érdekel, eddig is ezt tanultam és ez után is ez a terv, viszont egyrészt amíg megtanulok még néhány további technológiát, ami ahhoz kell, hogy el tudjak helyezkedni a szakmámban, másrészt, hogy legyen egy alternatívám, egy B tervem, ha bármi miatt X ideig szakmán kívül kell dolgoznom, elgondolkodtam rajta, hogy elvégeznék egy személyi edző képzést/OKJ-t.
Alapvetően én is edzem, másfél éve, hogy úgy mondjam, profi szinten, de csak hobbiból. Tehát heti 6x szoktam edzeni, odafigyelek, hogy minden izomcsoportot és izmot a lehető legjobban fejlesszek, meglegyen a megfelelő regeneráció és táplálkozás, és egyébként is sok időt töltök a konditeremben, mert szimplán szeretek ott lenni és jól érzem magam, viszont nem tervezek versenyezni, sem teljesítményfokozókat használni, így nyilván nem is tudok "referenciaként" versenyhelyezéseket felmutatni, legfeljebb a saját átalakulásomat (sok fogyás, tekintélyes izomzat építése).
Nézelődtem is az ilyen képzések között, de ami mostanában indul, az eléggé el van húzva, 5 hónapos, amit 2 hónap alatt ledarálnak, az pedig csak március második felében indul.
Van esetleg olyan képzés, ami mostanában (max. február második feléig) indul és relatíve pörgős, esetleg saját tempóban haladós?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!