Egy személyi edző alkalmanként, vagy havonta kér el pénzt? És Debrecenben átlagosan egy személyi edző kb. mennyit kér el?
Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 13:55
1/3 anonim válasza:
Ezt egy debreceni csoportba kéne megkérdezni akár a facebookon. Én ugyan debreceni voltam, de sosem jártam személyi edzőhöz ott. 3-10 ezer forinttól mozogtak akkor az alkalmi díjak de ez terem függő.. Egy koximaxi vagy egy puccos terem nyilván sokat fog elkérni,de ez a minőséget nem garantálhatja.
Az biztos hogy meg kell válogatni,mert lassan már az "edzőtermetsosem látott boltoserzsikenéni" is személyi edző lesz... Így gondolom neked sem mindegy hogy egy kóklerhez, vagy egy szakemberhez jársz..
És az sem mindegy mi a célod...
2/3 anonim válasza:
Van mindenfele. 4-5/alkalom altalaba. A kondiba kerdezd meg ahova jarni akarsz, de az oldalukon is ki szoktak rakni az edzoiket arral, akiket felkereshetsz
3/3 anonim válasza:
keresd Demkó Bencét Fb-n ,olcsó és érti a dolgát . :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!