Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mennyire nehéz jogosítvány...

Mennyire nehéz jogosítvány megszerzése?

Figyelt kérdés

Nehéz megcsinalni?

Pár éve elkezdtem kreszt de 3x nem sikerült.nem csináltam friss feladatokat csak tört verziókat stb. Meg nem gyakoroltam eleget.

Vezetés milyen.? Koordinációs képességeimmel sokszor baj van/volt. Meg sokat vagyok agyamban, könnyen elszall máshova, elterolodik másfelé gondolataim stb. Tesóimnak van kocsi tehát biztos tudnának segíteni, gyakorolni vezetest

2022. nov. 29. 17:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Válaszokat pls
2022. dec. 18. 14:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Írd meg, hogy olyan válaszokat vársz, amelyek megerősítenek elhatározásodban, hogy bár alkalmatlan vagy rá, azért csak el kéne menned.

Ezt már megírtam,hogy hagyd a fenébe, ki is töröltetted. :D

2022. dec. 18. 14:23
 13/14 anonim ***** válasza:
A vezetés majd akkor derül ki ha benne leszel. A kereszt azt meg kell tanulni, kelleni fog ha lesz jogsid akkor is
2022. dec. 19. 05:47
 14/14 anonim ***** válasza:

A kreszhez etitán: [link]

Csináld végig, a kresz vizsgán is szó szerint ugyan azok a kérdések lesznek. Miután begyakorlod menni fog akár hibátlanra is a vizsga.

A vezetéshez, nagyon jó tanár kell és akkor 30 óra után mehetsz is vizsgázni. Nekem nagyon jó tanárok volt, így sikerült is, a 31. órám volt a vizsga. (Lassan 3 éves a jogsim.)

2022. dec. 19. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!