Mennyire nehéz jogosítvány megszerzése?
Nehéz megcsinalni?
Pár éve elkezdtem kreszt de 3x nem sikerült.nem csináltam friss feladatokat csak tört verziókat stb. Meg nem gyakoroltam eleget.
Vezetés milyen.? Koordinációs képességeimmel sokszor baj van/volt. Meg sokat vagyok agyamban, könnyen elszall máshova, elterolodik másfelé gondolataim stb. Tesóimnak van kocsi tehát biztos tudnának segíteni, gyakorolni vezetest
A kreszt meg kell tanulni, nem a teszteket kell nyomni agyatlanul.
A vezetést azt kell sokat gyakorolni.
Még a legostobább, 8 általánost végzett alakoknak is van jogsija, szóval egyáltalán nem mondanám nehéznek.
75 órát vettem, közel 50 éves vagyok. Úgy mentem oda, hogy adok esélyt ennek, mert bár ügyetlen, álmodozós vagyok, olyan nincs hogy nem tudom megtanulni. Sikerült. Elsőre levizsgáztam, 5 nap múlva már jogosítvány volt a kezemben, azóta vezetek is forgalomban, igaz, a párom mellettem van és ismert útvonalon megyek.
A kreszt meg kell tanulni. Nem a teszt kitöltését kell tudni, hanem a a kreszt. Kicsit szájbarágós ugyan, de kreszprofesszor a youtube-on nagyon jól magyaráz.
És utána annyi órát vegyél, amennyit az oktatód mond, és te azt érzed, hogy már biztonsággal tudsz vezetni a forgalomban.
Egyénfüggő, hogy kinek nehéz, kinek nem.
Én 24. óránál járok, minden jól megy, az elindulással voltak gondjaim, mindig lefullasztottam az autót minden lámpánál, amikor pirosról zöldre váltott. De 23-24. órában volt először, hogy nem fullasztottam le. :D
Szóval a vezetést sokat kell gyakorolni, a KRESZ-t ésszerűen meg kell tanulni, mert csak így fogsz tudni tájékozódni a forgalomban, és nem pedig a teszteket betanulni.
Nagyon sokaknak, még a legostobább embereknek is van jogsija, szóval hajrá! :)
4-es vagyok, ha többször megbuktál forgalmiból, akkor automatikusan PAV-ra fognak küldeni, de sokszor van olyan, amikor az oktató fogja elküldeni PAV-ra a tanulóját, mert a reakció képessége nem megfelelő.
A KRESZ-t bármikor, bármennyiszer meglehet csinálni, ha nem sikerült még.Sok türelem, kitartás, tudás kell hozzá.
5os:
Reakció időmmel gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!