Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Perfekt Szakközép-és Szakiskol...

Perfekt Szakközép-és Szakiskola vs. Sirius Informatikai és Gazdasági Szakközépiskola? ( ( --> ) )

Figyelt kérdés

Protokoll ügyintézői képzést szeretném elvégezni ebben az egy évemben, és csak Debrecenben ez a két intézmény nyújtja ezt a képzést.

(( + persze a LIA de az engem nem érdekel, semmi jót nem hallottam még róla eddig ))

Mind a két iskola honlapján, elég jó a vélemény, de azért csak a tapasztalatok számomra a mérvadók. :)))

A Perfektnél láttam, hogy "A vizsgára bocsátás feltétele:

A választott idegen nyelvből bármely típusú állami vagy azzal egyenértékű nemzetközi nyelvvizsga-bizonyítvány bemutatása." --> ami persze nincsen. :(((

+ a 62%-os német érettségim is fel szeretném javítani... csak félek kicsit, hogy sok mindent a "nyakamba vállalnék így" (( OKJ+érettségi+nyelvvizsga )) Szerinted?

Amúgy Nappali, vagy Esti képzésre érdemesebb menni, és miért?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat !!:)))

2010. júl. 26. 21:39
1 2 3 4
 31/31 Vass Zsuzsanna válasza:
Közületek ment valaki a Siriusba banki szakügyintézőnek az idén? Fontos lenne ..irjatok :D
2011. szept. 20. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!