Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Perfekt Szakközép-és Szakiskol...

Perfekt Szakközép-és Szakiskola vs. Sirius Informatikai és Gazdasági Szakközépiskola? ( ( --> ) )

Figyelt kérdés

Protokoll ügyintézői képzést szeretném elvégezni ebben az egy évemben, és csak Debrecenben ez a két intézmény nyújtja ezt a képzést.

(( + persze a LIA de az engem nem érdekel, semmi jót nem hallottam még róla eddig ))

Mind a két iskola honlapján, elég jó a vélemény, de azért csak a tapasztalatok számomra a mérvadók. :)))

A Perfektnél láttam, hogy "A vizsgára bocsátás feltétele:

A választott idegen nyelvből bármely típusú állami vagy azzal egyenértékű nemzetközi nyelvvizsga-bizonyítvány bemutatása." --> ami persze nincsen. :(((

+ a 62%-os német érettségim is fel szeretném javítani... csak félek kicsit, hogy sok mindent a "nyakamba vállalnék így" (( OKJ+érettségi+nyelvvizsga )) Szerinted?

Amúgy Nappali, vagy Esti képzésre érdemesebb menni, és miért?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat !!:)))

2010. júl. 26. 21:39
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Jó volt. :) Még maradok egy évet. :)
2011. aug. 3. 10:16
 12/31 anonim válasza:
én is erre a szakra akarok beiratkozni, milyen a képzés?:) hol tudsz vele elhelyezkedni?
2011. aug. 8. 11:20
 13/31 A kérdező kommentje:

Jó iskola, az oktatás is megfelelő, a tanév alatt teljes mértékben felkészítettek a tanárok a szakvizsgákra.

Annyi volt csak, hogy nem a Kálvin téren voltunk, hanem a Diószegi úton található gimnáziumban, de kivitelezhető volt ez is.

Az ügyintézés is gyorsan történik, segítőkészek az irodán. Tudom ajánlani tényleg. :) Ha baráti légkörben szeretnéd eltölteni az utolsó középiskolás éved(éveid), akkor jelentkezz a Perfektbe ! ;)

2011. aug. 8. 13:19
 14/31 A kérdező kommentje:
Az pedig, hogy hol tudsz vele elhelyezkedni, nagyon nagy kérdőjel, a mai világban. Mindenki diplomás már, ez csak azért jó max, ha mész egyetemre / főiskolára van egy kis rálátásod dolgokra.
2011. aug. 8. 13:23
 15/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is most azon vacilálok(mint te 1 éve) hogy melyiket válasszam.

Mesélnél a suliról?

Meg az órarendről h milyen volt?

köszi

2011. aug. 13. 21:51
 16/31 A kérdező kommentje:

Az iskoláról magáról sok mesélni való nincsen. :)

Az órarend, nekünk személy szerint nagyon jó volt.

Egyszer kellett bemennünk a héten 8-ra, és egyszer 9-re, a másik két nap délutáni óráink voltak. Pénteken nem kellett mennünk. :)

2011. aug. 16. 10:28
 17/31 anonim válasza:

Sziasztok!

Most én is azon gondolkodom hová menjek. Én is a Perfektre gondoltam, csak most olvastam hogy a Diószegi útra kell kijárni. Valaki tudna ebben segíteni hogy vonat vagy buszállomástól hogy jutok el oda?

Ti milyen szakra mentek most?

Köszi a segítséget!

2011. aug. 16. 15:10
 18/31 Vass Zsuzsanna válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__specia..

Itt mindent megtudhatsz én banki szakra jelentkeztem!!!

2011. aug. 21. 14:16
 19/31 A kérdező kommentje:

Széchényitől a 41Y-os kivisz a Diószegiig. (:

DKV: 41Y JELŰ AUTÓBUSZ (Vincellér utca - Diószegi út)

Én ezzel jártam egy éven keresztül a Helyközi autóbuszállomástól (=Széchenyi utca). (:

2011. aug. 21. 18:52
 20/31 Vass Zsuzsanna válasza:
Most épp milyen szakon tanulsz? Én banki ügyintézőnek jelentkeztem. Van ott amúgy nyelvvizsga oktatás?
2011. aug. 22. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!