Perfekt Szakközép-és Szakiskola vs. Sirius Informatikai és Gazdasági Szakközépiskola? ( ( --> ) )
Protokoll ügyintézői képzést szeretném elvégezni ebben az egy évemben, és csak Debrecenben ez a két intézmény nyújtja ezt a képzést.
(( + persze a LIA de az engem nem érdekel, semmi jót nem hallottam még róla eddig ))
Mind a két iskola honlapján, elég jó a vélemény, de azért csak a tapasztalatok számomra a mérvadók. :)))
A Perfektnél láttam, hogy "A vizsgára bocsátás feltétele:
A választott idegen nyelvből bármely típusú állami vagy azzal egyenértékű nemzetközi nyelvvizsga-bizonyítvány bemutatása." --> ami persze nincsen. :(((
+ a 62%-os német érettségim is fel szeretném javítani... csak félek kicsit, hogy sok mindent a "nyakamba vállalnék így" (( OKJ+érettségi+nyelvvizsga )) Szerinted?
Amúgy Nappali, vagy Esti képzésre érdemesebb menni, és miért?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat !!:)))
Jó iskola, az oktatás is megfelelő, a tanév alatt teljes mértékben felkészítettek a tanárok a szakvizsgákra.
Annyi volt csak, hogy nem a Kálvin téren voltunk, hanem a Diószegi úton található gimnáziumban, de kivitelezhető volt ez is.
Az ügyintézés is gyorsan történik, segítőkészek az irodán. Tudom ajánlani tényleg. :) Ha baráti légkörben szeretnéd eltölteni az utolsó középiskolás éved(éveid), akkor jelentkezz a Perfektbe ! ;)
Szia!
Én is most azon vacilálok(mint te 1 éve) hogy melyiket válasszam.
Mesélnél a suliról?
Meg az órarendről h milyen volt?
köszi
Az iskoláról magáról sok mesélni való nincsen. :)
Az órarend, nekünk személy szerint nagyon jó volt.
Egyszer kellett bemennünk a héten 8-ra, és egyszer 9-re, a másik két nap délutáni óráink voltak. Pénteken nem kellett mennünk. :)
Sziasztok!
Most én is azon gondolkodom hová menjek. Én is a Perfektre gondoltam, csak most olvastam hogy a Diószegi útra kell kijárni. Valaki tudna ebben segíteni hogy vonat vagy buszállomástól hogy jutok el oda?
Ti milyen szakra mentek most?
Köszi a segítséget!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__specia..
Itt mindent megtudhatsz én banki szakra jelentkeztem!!!
Széchényitől a 41Y-os kivisz a Diószegiig. (:
DKV: 41Y JELŰ AUTÓBUSZ (Vincellér utca - Diószegi út)
Én ezzel jártam egy éven keresztül a Helyközi autóbuszállomástól (=Széchenyi utca). (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!