Perfekt Szakközép-és Szakiskola vs. Sirius Informatikai és Gazdasági Szakközépiskola? ( ( --> ) )
Protokoll ügyintézői képzést szeretném elvégezni ebben az egy évemben, és csak Debrecenben ez a két intézmény nyújtja ezt a képzést.
(( + persze a LIA de az engem nem érdekel, semmi jót nem hallottam még róla eddig ))
Mind a két iskola honlapján, elég jó a vélemény, de azért csak a tapasztalatok számomra a mérvadók. :)))
A Perfektnél láttam, hogy "A vizsgára bocsátás feltétele:
A választott idegen nyelvből bármely típusú állami vagy azzal egyenértékű nemzetközi nyelvvizsga-bizonyítvány bemutatása." --> ami persze nincsen. :(((
+ a 62%-os német érettségim is fel szeretném javítani... csak félek kicsit, hogy sok mindent a "nyakamba vállalnék így" (( OKJ+érettségi+nyelvvizsga )) Szerinted?
Amúgy Nappali, vagy Esti képzésre érdemesebb menni, és miért?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat !!:)))
nah ez f@sza... én meg már holnap menni akartam a Perkeftbe beíratkozni...:S... most már tényleg nem tudom, hogy mit csináljak...:S
most néztem meg a LIA-t... de arról meg még semmi jó véleményt nem hallottam... nah most mondjátok meg debreceniek, hogy mit csináljak.
Tudom, hogy ott a KODÓ, de minden volt osztálytársam oda megy. (N):S ... :(((
Ui.: Minden ilyen iskolában vizsgára bocsájtás alapja, minimum egy alapfokú nyelvvizsga valamelyik tárgyból.
Egyedül csak a LIA-nál nem olvastam ilyet... de a Perfekt, + a KODÓ-ban 100%, hogy ez van, sőt az utóbbiban, még szakdolgozatot is készíteni kell, az utolsó félév végén.
A Sirius... nekem amúgy, nagyon középiskolai "ízű" , elolvastam a házirendet nagyjából... Hmmm... nem is tudom, mit mondjak... a többi iskolánál nem olvastam ilyen "szigorított rendet" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!