Perfekt Szakközép-és Szakiskola vs. Sirius Informatikai és Gazdasági Szakközépiskola? ( ( --> ) )
Protokoll ügyintézői képzést szeretném elvégezni ebben az egy évemben, és csak Debrecenben ez a két intézmény nyújtja ezt a képzést.
(( + persze a LIA de az engem nem érdekel, semmi jót nem hallottam még róla eddig ))
Mind a két iskola honlapján, elég jó a vélemény, de azért csak a tapasztalatok számomra a mérvadók. :)))
A Perfektnél láttam, hogy "A vizsgára bocsátás feltétele:
A választott idegen nyelvből bármely típusú állami vagy azzal egyenértékű nemzetközi nyelvvizsga-bizonyítvány bemutatása." --> ami persze nincsen. :(((
+ a 62%-os német érettségim is fel szeretném javítani... csak félek kicsit, hogy sok mindent a "nyakamba vállalnék így" (( OKJ+érettségi+nyelvvizsga )) Szerinted?
Amúgy Nappali, vagy Esti képzésre érdemesebb menni, és miért?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat !!:)))
Kereskedelmi ügyintézőin fogok majd. :)
Nyelvvizsgaoktatás- Tavaly lett volna, csak nem jött össze megfelelő számú jelentkező, és nem indult.
Szia!
Engem is érdekelne a protokoll ügyintéző szak a Perfektben.(pluszpont miatt)
Le tudnád nekem írni az órarended? Mármint itt nem az érdekel, hogy milyen órák, hanem hogy mettől meddig. Ez csak azért érdekel, mert szeretnék dolgozni is, és kíváncsi lennék, hogy tudnám kivitelezni. :)
Protokoll tavaly sem indult, szerintem most sem fog.
Órarendet pedig hiába írok le, úgy is változik minden félévben, mert nem egy helyen van az oktatás. (:
Szia!
Már tanulok pénzügyi szakügyintézőnek( szept.től estin) csak érdekel ez a szakmai is és ahogy tudom majdnem hasonló tantárgyak vannak.
A nyelvvizsga is érdekel csak olvastam a létszám hiánya miatt nem indult esetleg tudsz más nyelviskolát ahol az összeg se az égig ér?!! :D :D
Én személy szerint nem vagyok érdekelt a pénzügyi szakirányon, de biztos vannak a két szakma OKJ-s modulrendszerében átfedések.
Ami a nyelviskolákat illeti, nem tudok Neked bővebb felvilágosítást adni, ne haragudj. :)
Igen, arra jelentkeztem. :)
Továbbtanulás? Szeretnék majd menni főiskolára, ami azt illeti. (: Kérdés, hogy majd felvesznek-e. :-/
Nyelvvizsga pedig manapság már elengedhetetlen, anélkül lehet akármilyen képesítésed nem érsz nélküle sajnos sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!