2019. Május origo nyelvvizsga, ti lezártban vagytok már?
Figyelt kérdés
Én már nagyon várom az eredményt, nektek hogy ment?2019. máj. 20. 16:26
51/251 A kérdező kommentje:
Akkor hajra nektek :) nekem is a diplomahoz kell, hogy dolgozhassak vegre..
2019. máj. 28. 15:13
52/251 Lilluska12 válasza:
Sajnos a diplomaosztóról lemaradok, de sebaj, csak legyen meg a nyelvvizsga.
53/251 A kérdező kommentje:
Igen igen, es mibol allamvizsgazol, marmint mi leszel ha megvan?
2019. máj. 28. 15:18
54/251 Lilluska12 válasza:
Óvónéni leszek. :) Már nagyon várom a végét, három gyerkőc mellett csináltam az egyetemet és persze most a nyelvvizsgát is.
55/251 Igazmondó666 válasza:
Nyelvvizsga nélkül is mehetsz diplomaosztóra, csak akkor nem a diplomát kapod hanem valami oklevélszerűt amit majd a nyelvvizsgával együtt kiválthatod a diplomára, de a diplomaosztón nem látni rajta a különbséget.(bár lehet egyetemenként változó a dolog)
56/251 Lilluska12 válasza:
Sajnos nálunk nem. Kijelentették, hogy akinek az államvizsgáig nem lesz leadva a nyelvvizsga bizonyítványa, az nem mehet diplomaosztóra. :(
57/251 A kérdező kommentje:
Huu Lilluska 12 , nem lehetett igy egyszerű, minden elismeresem :) :) de szep szakma :)
Egyeteme valogatja egyebkent, en szegeden etszk -an tanultam, es nalunk csak a nyelvvizsga bemutatasaval lehetett reszt venni a diplomaoszton.
2019. máj. 28. 15:40
58/251 Lilluska12 válasza:
Köszönöm szépen! :) Igen, én is Szegedre járok.
59/251 Igazmondó666 válasza:
Remélhetőleg ma már(2019.05.29) látunk eredményeket is.
60/251 picic8 válasza:
Hát nem sok esély van rá. Én még mindig nem vagyok lezárva.B2 angol komplexen voltam. Május 2-án volt a labor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!