2019. Május origo nyelvvizsga, ti lezártban vagytok már?
Figyelt kérdés
Én már nagyon várom az eredményt, nektek hogy ment?2019. máj. 20. 16:26
61/251 anonim válasza:
én május 4-én voltam írásbelin, és még semmi lezárás
de
a remény hal meg utoljára :D
62/251 A kérdező kommentje:
Hihetetlen ez az ido, es az idegeim huzasa :D
2019. máj. 29. 09:22
63/251 anonim válasza:
Én meg már egyre inkább úgy érzem h nem lesz meg a 13 pontom a laborból :( ami kene a sikeres vizsgához
64/251 anonim válasza:
Én se vagyok még lezárva... 🙄Sztem péntekig kell várnunk, hogy legyen végre valami 😞
65/251 A kérdező kommentje:
En is a labortol rettegek, viszont nagyon remelem, hogy legkesobb holnp fent lesz, mert feljelentkeztem a kovetkezore, ami penteken kezdodik .. :/
2019. máj. 29. 10:08
66/251 Lilluska12 válasza:
Én sem vagyok még lezártban. Van itt még valaki aki eszperantót csinált?
67/251 anonim válasza:
én is eszperantó írásbelit csináltam május 4-én és még nem vagyok lezárva
68/251 Lilluska12 válasza:
Én voltam 2.-án a szóbelin is, de még mindig semmi...
69/251 anonim válasza:
...gondoltam érdeklődök email-be, hogy péntekig meg lesz e az eredmény mivel a júniusi vizsgára is jelentkeztem az meg szombaton lenne..:)
70/251 A kérdező kommentje:
Akik nem vagytok lezarva, nem lehet hogy egy intezmenyben vizsgaztatok? Es aszerint javitanak
2019. máj. 29. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!