Gondolkodik valaki az internetes eszperantó tanfolyam elkezdésén (beszállnék)?
Sziasztok!
Van egy eszperantó tanfolyam, ami nagyon hasznos, gyorsan fel lehet vele készülni a középfokú nyelvvizsgára (úgy hirdetik, akár 3 hónap alatt is, de 6 hónap a reális). www.eszperanto-online.hu
Ezt tapasztalatból írom, ugyanis én használom ezt a programot. Az előfizetés 6 hónapra szól (28 000 forint).
Gyorsan leírom a lényegét. 12 lecke van. Minden leckéhez tartoznak lefordítandó olvasmányok, hanganyagok, szójegyzék, kikérdező és gyakorló program, illetve házi feladat, amit beküldve 2-3 nap alatt kijavítanak. Az egész egy tankönyvre épül, ami a könyvhöz képest extra a kurzusban, az a kikérdező és gyakorló program, és a házi feladat, amit kijavítanak. Benne van 2 ingyenes konzultáció is.
Azért kérdezem, ki gondolkodik rajta, mert lenne egy nagy kérésem, illetve egyben ajánlatom is. Nekem sajnos lejár a 6 hónap, kb. 2 hónap kellene, hogy befejezzem a tanfolyamot, de részleges hosszabbítás nincs, újra meg nem szeretném kifizetni fél évre. Ami nekem nagyon fontos és hasznos belőle, az a gyakorló meg a kikérdező program. Az a lényege a szókikérdezőnek, hogy megjelenik a szó magyarul, beírom eszperantóul, és 2 hibátlan találat után abban a körben nem kérdezi, így sorban elfogynak a szavak. A gyakorló program hasonló módon gyakoroltatja a nyelvtant, csak ott mondatokat kell beírni.
Arra gondoltam, ha valaki előfizetne, beszállnék 1/3 árral, hogy ezeket használhassam.
Neked minden teljes értékű lenne, mert nincs benne olyan rész, amit teljesíteni kell (és meg tudnám csinálni helyetted), a házi feladatokat meg a konzultációt természetesen te használhatnád fel.
Egy felhasználónévvel és jelszóval kell belépni, amit e-mailben küldenek a befizetés után.
Ha valaki kételkedik, én még meg tudom adni a jelszavamat, hogy beléphessen, és megnézze milyen a program (jövő héten jár le).
Azzal, hogy én használnám a programod, nem maradna semmi nyoma (nem ment el eredményeket, nincs olyan, hogy pl. a gyakorlófeladatokat korlátozottan lehet megcsinálni, stb.)
Egyébként könnyen, logikusan tanulható nyelv, nekem diploma megszerzése miatt lenne rá szükségem.
Köszönöm a segítséget :)
Én is ezzel a tanfolyammal csináltam meg a középfokú nyelvvizsgát kb 1,5 évvel ezelőtt, valóban nagyon szuper! Az internet tele van eszperantó oldalakkal, így nem csak a diplomakérdés lett vele ezzel megoldva, de azóta is rendszeresen olvasgatok, csetelek vele.
Viszont a díjmegosztás szerintem nagyon rázós, a tanfolyam részvételi szabályzata ilyen esetekre azonnali kizárást ír elő. Ezt azért nem árt, ha megmondod majd az illetőnek... - Én úgy hallottam, már nem egy alkalommal került erre sor.
Ha magántanárhoz kellene menni, a netes díj sokszorosát fizetnéd ki. Ha én most kezdeném a tanulást, nem kockáztatnám egy idegen kedvéért a tanulásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!