2019. Május origo nyelvvizsga, ti lezártban vagytok már?
Figyelt kérdés
Én már nagyon várom az eredményt, nektek hogy ment?2019. máj. 20. 16:26
91/251 A kérdező kommentje:
Szerintem meg lesz, de majd csak penteken vagy szombaton.... Amugy nekem szombaton lejar a 30 nap.
2019. máj. 29. 17:47
92/251 picic8 válasza:
Nekem is lejár szombaton. Úgyhogy péntek délután, vagy szombaton eredménynek kell lenni.
93/251 Igazmondó666 válasza:
Nekem is lejár, de, hogy pontosak legyünk a 30 napos határidő az inkább csak tájékoztató jellegű ha addigra sincs meg nem mintha tudnál valamit csinálni vele, bár ne legyen igazam és legyen meg minnél hamarabb
94/251 anonim válasza:
Pénteken már mindneképpen kell, hogy legyen eredmény mert szombaton már a következő hónap írásbelijével elkezdődik a vizsga hét. :) plusz minden hónap végére meg szokott lenni az eredmény, és tavaly májusban is 31.re tették közzé.
95/251 A kérdező kommentje:
Nem, mar penteken elkezdodik, akkor lesz a laborom, egyebkent az aprilisi eredmenyt majus 4. en tettek fel, az irasbeli utan.
2019. máj. 29. 18:15
96/251 anonim válasza:
Mikor voltam a laboron nekunk azt mondta a vizsgaztato, h legyunk turelemmel, mert rengeteg a vizsgázó es keves a javító tanar. :/
97/251 A kérdező kommentje:
Hat megertem en oket, csak gondolom sokunknak sok mulik ezen a nyelvvizsgan :/
2019. máj. 29. 19:34
98/251 anonim válasza:
Volt egy olyan válasz, hogy fölösleges emailben érdeklődni, szerintem viszont nem. Áprilisban azt a választ adták, hogy várhatóan szombaton lesz eredmény, és szombaton késő délután tényleg felrakták. De így legalább már csütörtökön tudtam, hogy a szombati írásbelire el kell mennem.
99/251 Lilluska12 válasza:
Én még mindig nem vagyok lezárva. Vajon a héten lesz eredmény? Legalább megmondanák hogy mikorra várjuk.
100/251 A kérdező kommentje:
Igen, a heten meg kell lennie az eredmenynek, most mar elolvastam a vizsgaszabalyzatot..
ahol azt irja a vizsgazo legkorabbi vizsgajatol szamitva 30 napon belul kell eredmenyt kozolniuk, ami nekem majus 2. volt, szoval szombatig kell varni.
2019. máj. 30. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!