2019. Május origo nyelvvizsga, ti lezártban vagytok már?
Figyelt kérdés
Én már nagyon várom az eredményt, nektek hogy ment?2019. máj. 20. 16:26
13/251 A kérdező kommentje:
Nekem a diplomámhoz kellene, de bejelentkeztem júniusra is, ahova remelem nem kell elmennem :D
2019. máj. 24. 19:43
14/251 Lilluska12 válasza:
Sziasztok!
Én is májusban vizsgáztam, eszperantó, b2 komplex. Én még nem vagyok lezárva.
15/251 A kérdező kommentje:
Ja és Kaktusz07 köszi a linket!
2019. máj. 24. 20:26
16/251 anonim válasza:
Az én vizsgám még mindig nincs a lezártak között. Az írásbelit márciusban írtam, akkoris azt mondták,hogy max. 3 hét és fent lesz az eredmény,de mindig kihúzzák egy hónapig, szóval szerintem még legalább egy hét.
17/251 Igazmondó666 válasza:
gondolom hétvégén nem lesz semmi előrelépés ez ügyben, viszont ha lezártba kerül az ember az pontosan mit is jelent? eredményt akkor már lehet látni vagy csak ilyen basztatás, hogy kijavítottuk de nem láthatod állapot
18/251 A kérdező kommentje:
Igen valószínűleg holnap nem foglalkoznak ezzel, de bízom a jövőhét elejében. Eredményt nem látsz attól, hogy lezártban vagy, szerintem csak azt jelenti, hogy kijavították, bár ebben nem vagyok biztos.
2019. máj. 25. 22:23
19/251 anonim válasza:
Ha lezártba kerülsz, az azt jelenti hogy kijavították és már van eredménye a vizsgádnak. De ezeket nem külön-külön szokták kiírni, hanem mindenkinek egyszerre. Már voltam 3x és mindig ez van. És igen, valószínűleg a hónap végéig kihúzzák ezeket az eredmény közléseket. Tavaly májusban is 31.-én tették közzé 5 és 6 óra körül. :)
20/251 anonim válasza:
Nekem ez volt az első nyelvizsgám igy még nem vagyok benne annyira jártas hogy mi hogyan működik.Az lenne a kérdésem hogy ha valaki ,,lezárt" lesz akkor azt a jelenlegi még ,, A vizsgának jelenleg nincs meg az eredménye" szöveg helyett látja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!