Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ez igy ertelmes? Ha nem,...

Ez igy ertelmes? Ha nem, valaki kijavitana?

Figyelt kérdés
Barati level: "My personal opinion is why do they keep pets at home of they don't look after them but it's none of my business."
2019. ápr. 7. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Ajálnom a Grammarly nevű oldalt. Ingyenes, és nagyon jó. Minden nyelvtani és fogalmazási hibát azonnal kijavít.
2019. ápr. 7. 16:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Szuper, errol meg nem hallottam, koszonom!😊
2019. ápr. 7. 16:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Szívesen. ;)
2019. ápr. 7. 16:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam, a grammarly aláhúzta az of-ot (ennyit én is tudtam, sőt, azt is tudtam, hogy if akart lenni), és "We found 1 additional writing issue in the text available only for Premium users"

(és most ebben a szövegnben nem tetszett neki az ennyit, a tudtam, az akart...[bár az kétségtelen, hogy egybe írtam a forPreemium-ot, azt is jelezte])

2019. ápr. 8. 09:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Van még ehhez hasonló oldal ?

(Majd megnézem gépen is, mert itt telón nem nyitja meg nekem)

2019. ápr. 8. 22:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagy ostobaság ez a grammarly, (most, ahogy írom, nem tetszett neki az "ez a"), aláhúz egy párat indokolatlanul, és az összes gépelési hibát észrevétlenül hagyja.

Most szívhatok vele, hogy eltűnjék, alighanem a Chrome-ot kell kigyilkolnom és újratelepítenem hozzá.

2019. ápr. 10. 09:01
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Miért ?
2019. ápr. 10. 10:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Igazad van, sikerült egy kattintással eltüntetnem.
2019. ápr. 10. 10:40
 9/9 anonim ***** válasza:

fogalmazásilag:

My personal opinion is: véleményt írsz

why do they keep pets: ez egy kérdés, még ha költői is, nem vélemény. A vélemény egy állítás.

Helyesebben:

I don't understand why they keep pets at home if they don't look after them, but it's none of my business.

VAGY

In my personal opinion they shouldn't keep pets at home if they don't look after them, but it's none of my business.

2019. ápr. 10. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!