Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mik a tapasztalataitok a...

Mik a tapasztalataitok a Don't Panic és a Speak! Nyelviskolákról?

Figyelt kérdés

#angol #nyelviskola #dont't panic
2019. jan. 16. 22:25
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
51%

Felejtős a hely. Sok éve tanítottam ott, szóval tudom miről szól. Pályakezdőket, hozzá nem értőket szednek össze tanítani, mindegy ki, csak ne nagyon kérdőjelezzen meg semmit. A módszer komolyabb nyelvtudást nem ad, messze irreális tanfolyam költségen. A hazugság ott van, hogy az anyanyelvünket egészen másképp tanuljuk, mint egy idegennyelvet. Heti egy vagy két alkalom pedig nem adja meg azt a környezetet, mint ahogy külföldön megtanulnál. Ez a két kedvenc példájuk. A vezető scientológus, csak a pénzt akarja beszedni. Könyv pedig azért nincs, mert ha lenne azzal is foglalkozni kéne, nem lehetne ad-hoc tanitani, kiderülne, hogy bizonyos nyelvtani szerkezeteket ilyen módon nem lehet megtanítani. Oh és amit a könyvre fizet a diák, azt nem náluk költi el. Így a részükről egy fehér tábla és egy táblafilc elég a tanításhoz.

A drillezés-ben semmi forradalmi nincs, amit ők csinálnak. Ez a rengeteg módszertani eszközből egyetlen dolog, ami leginkább nagyon kezdő szinteken működik a legjobban. Nem kizárólagos módszer.

2023. ápr. 16. 07:39
 32/33 anonim válasza:

Én is azokhoz csatlakoznék akik szerint nem érdemes velük próbálkozni.

nem sokára leszek túl egy 3 hónapos, kínkeserves online tanfolyamon.

A tanárok aranyosak és türelmesek, de a módszer annyira fárasztó. kb 5-10 percenként két fős csoportokba osztanak, ahol nincs jelen a tanár, ebből adódóan megy ha egy gyengébb tanulóval hoz össze a sors, csak magtokok, vagy ha nem vagy biztos valamiben nincs aki kijavítson. oktatás minimális mértékben történik, egymást fárasztjuk le de nagyon. Az elején mikor jelentkeztem volt egy online szintfelmérő, 2 kérdés. Majd a középhaladó csoportba raktak, ahol a tanfolyam a bejelentkező rendszer szerint már 8 hete ment. Erről az apróságról senki nem szólt. Kimaradhattam elég sok mindenből, de ellenőrzési lehetőség persze sehol nincs. Inkorrekt társaság! A próba órán 4 tanuló volt összesen és nem voltunk kettesbe zárva, a tanár végig felügyelt és segített ahol kell.Én alig várom, hogy vége legyen és átkozom a pillanatot mikor belekezdtem. Drágán alig tanultam valamit. Ennyi pénzből magán órákat kellett volna vennem, mindenkinek ezt tanácsolom és Dont't Panic iskolát kerülje messzire!!!!

2023. nov. 20. 14:40
 33/33 anonim válasza:
Friss informàció. Az èn tapasztalatom nagyon rossz volt az iskolàval. Nyilvàn nem minden vàrosban lèvőről tudok nyilatkozni. Az biztos, hogy mindenki olvassa el a kisbetűs rèszeket mielőtt alàír, engem szemèlyszerint nem jól tàjèkoztattak. Jogàszhoz is èrdemes elvinni a szerződèst előtte.
okt. 16. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!