Nyelviskolákról!?
XDDDDDD
Nos, hat valahogy ugy, ahogy az elozo kollega irta.
Annyit akarok csak hozzatenni, hogy azert fugg a nyelvtol es az iskolatol, nekem az a tapasztalatom, hogy nagyon eltero modszerekkel tanitanak, es idonkent ez ranyomja a belyeget a hallgato elorehaladasara. Lattam olyan rugalmatlan tanart, hogy a sajat modszererol nem lehetett lebeszelni meg akkor sem ha az teljesen nyilvanvaloan rossz volt. Mas iskolanal ezt elmondtam, hat mondtak, hogy ugy nem csoda, hogy nem haladtam elore, es ott tok mas modszerrel tanultunk, igazabol sokkal szigorubbak is voltak (de nem csak ez volt mas..), mondhatnam ugyis, hogy az elso iskolanal bemutatott modszertannak teljesen hatat forditva tanultunk, ami eloszor fura is volt, hogy lehet egy nyelvet egymassal ellentetes elvek menten tanitani? :) Amit egyik helyen beled beszelnek, az a masik helyen 'baromsag'?
Persze igy befejezesul annyit irok, hogy a masik sulit is otthagytam, tehat az egy dolog, hogy mas modszerrel tanultunk, de az sem volt eppen jo. Most reszletezni nem akarom ezt, csak mondom ,hogy azert a hallgaton nagyon sok mulik, mert akarmilyen hulyen is tanitanak, ha magadtol tanulsz fogsz haladni is. De ha kiszolgaltatod magad egy tanarnak na akkor semmi garancia nincs arra, hogy haladsz, es tenyleg fizethetsz. Nekem kell beletenni az energiat, es hat akkor rajossz, hogy megy az egyedul is.. :)
(Mondom en ezt nemet es angol nyelvekrol, mert azokrol van tapasztalatom.)
*Neked kell beletenni az energiat* akarom mondani..
Amugy a hazi mennyisege is fugg sulitol, volt ahol annyit adtak, hogy egesz napi tanulassal nem birtam a vegere erni, volt ahol meg "most nem adok hazit.". A poen az, hogy a hazinak semmi koze ahhoz hogy mennyire haladsz elore :D Inkabb az a lenyeg, hogy pontosan mi is az a hazi, amivel 'szenvedsz'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!