Ez nem olyan, amit már korábban megtehettél az este.
2018. dec. 8. 15:34
2/16 anonim válasza:
értelme,Ez már nem olyan amit meg tudnál tenni : The night before, az az előző éjszaka, olyan dologról van van szó, ami már odalett, nem fogod már teljesíteni, mert tegnapra kellett volna, elveszett
2018. dec. 8. 15:58
3/16 anonim válasza:
megint én vagyok: vagy csak egyszerúen olyan ami csak szimplán elmúlt, és nem nagyon hozható vissza
2018. dec. 8. 16:04
4/16 chtt válasza:
Nem ismerem a szövegkörnyezetet, szóval csak kérdezem; az nem lehetne, hogy "ez nem az/olyasmi, amit előző este megtehetsz"?
the nigh before (nekem): előző este (the night before the day we have referred to)
2018. dec. 8. 16:21
5/16 anonim válasza:
de csak az volt, hogy te night befor, lehet, hogy a te fordításod jó alá is írom h jó
2018. dec. 8. 16:48
6/16 anonim válasza:
nem tudom, pont valami ilyesmit akartam:))
írni, ezek Szerint, nem sikerüLt,te jobban írtad meg mint én
2018. dec. 8. 16:57
7/16 chtt válasza:
Igen, adtam is rá zöld kezecskét, de látom, a lepontozók szorgoskodnak megint. :(
2018. dec. 8. 18:53
8/16 anonim válasza:
This isn’t (what) you can do the night before.
Ez nem valami olyasmi, amit ossze tudsz hozni/vagni (csak/eppen) elozo este.
2018. dec. 9. 10:44
9/16 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló írta le egyedül helyesen. Egyetemen hallottuk kb 100x :) ha pl. beadadnó van, vagy valamilyen feladat, és a tanár szól, hogy "Ez nem olyan feladat amit előző este (a beadás előtti) meg lehet csinálni", ergo idő kell hozzá ha jó munkát akarsz kiadni a kezedből, de ez csakegy szövegkörnyezeti lehetőség.
2018. dec. 9. 15:33
10/16 anonim válasza:
na megint neki ugrok, a nhight befor,-t
akkkor modják lányok , vagy nem mondják , de bejössz, nem fogja kimondani, és ebből még bármi lehet , akár csak barátség extrákkal, akár egyétreszóló ::)
nekked kell észnél lenni, meg súlyozni, soha nem lehet udni, hogyan folytatüdik, nekem volt olyan, hogy "csak barátcság extrákkal, aztán volt olyan, hogy élrtreszóló kapcsolat ::)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!