Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ezt a mondatod hogyan fordítan...

Ezt a mondatod hogyan fordítanátok le angolról?

Figyelt kérdés

This isn’t you can do the night before.

A ‘the night before’ valamiféle kifejezés?

2018. dec. 8. 15:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%
Ez nem olyan, amit már korábban megtehettél az este.
2018. dec. 8. 15:34
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
értelme,Ez már nem olyan amit meg tudnál tenni : The night before, az az előző éjszaka, olyan dologról van van szó, ami már odalett, nem fogod már teljesíteni, mert tegnapra kellett volna, elveszett
2018. dec. 8. 15:58
 3/16 anonim ***** válasza:
40%
megint én vagyok: vagy csak egyszerúen olyan ami csak szimplán elmúlt, és nem nagyon hozható vissza
2018. dec. 8. 16:04
 4/16 chtt ***** válasza:
33%

Nem ismerem a szövegkörnyezetet, szóval csak kérdezem; az nem lehetne, hogy "ez nem az/olyasmi, amit előző este megtehetsz"?

the nigh before (nekem): előző este (the night before the day we have referred to)

2018. dec. 8. 16:21
 5/16 anonim ***** válasza:
40%
de csak az volt, hogy te night befor, lehet, hogy a te fordításod jó alá is írom h jó
2018. dec. 8. 16:48
 6/16 anonim ***** válasza:
50%

nem tudom, pont valami ilyesmit akartam:))

írni, ezek Szerint, nem sikerüLt,te jobban írtad meg mint én

2018. dec. 8. 16:57
 7/16 chtt ***** válasza:
51%
Igen, adtam is rá zöld kezecskét, de látom, a lepontozók szorgoskodnak megint. :(
2018. dec. 8. 18:53
 8/16 anonim ***** válasza:
73%

This isn’t (what) you can do the night before.

Ez nem valami olyasmi, amit ossze tudsz hozni/vagni (csak/eppen) elozo este.

2018. dec. 9. 10:44
 9/16 anonim ***** válasza:
25%
Az utolsó válaszoló írta le egyedül helyesen. Egyetemen hallottuk kb 100x :) ha pl. beadadnó van, vagy valamilyen feladat, és a tanár szól, hogy "Ez nem olyan feladat amit előző este (a beadás előtti) meg lehet csinálni", ergo idő kell hozzá ha jó munkát akarsz kiadni a kezedből, de ez csakegy szövegkörnyezeti lehetőség.
2018. dec. 9. 15:33
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

na megint neki ugrok, a nhight befor,-t

akkkor modják lányok , vagy nem mondják , de bejössz, nem fogja kimondani, és ebből még bármi lehet , akár csak barátség extrákkal, akár egyétreszóló ::)

nekked kell észnél lenni, meg súlyozni, soha nem lehet udni, hogyan folytatüdik, nekem volt olyan, hogy "csak barátcság extrákkal, aztán volt olyan, hogy élrtreszóló kapcsolat ::)

2018. dec. 12. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!