Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angollul az alabbi mondatok...

Angollul az alabbi mondatok hogy vannak?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam rajta, hogy a kozel jovoben elmegyek egy pszichologus kepzesre, mert szinte mindig erzem masok mit ereznek es ha beszelgetek valakivel egy kicsit mindig latom milyen a szemelyisege, mi tortenhetett a multjaban.

De nagyon szeretnem elvegezni a zenei producer sulit is.

Ugy gondolom ha nagyon szenvedsz talalnod kell valamit ami lefoglal es elfeledteti veled a gondokat, nekem ez a zene volt.

Egy menedzernek mikor itt jart Magyarorszagon megtetszett ahogy focizik (fiu) es segitett neki kikoltozni.

Nem gondolod hogy erdekes hogy meg ez is kozos bennuk? Egy csomo kozos van bennunk, de lehet ez csak nekem tunt fel

2018. nov. 3. 11:25
 1/4 Darius33 ***** válasza:

1. I was thinkink about going on a psychologist course because I usually feel the each other's feelings and when I'm talking with someone I always see their personality and what would happened with they in the past.

2. I also want to go to a Musican school and done a Producer training.

3. I think if you're suffering from something you have to find something that can make you forget your thoughts. For me it was the music.

4. A manager when he was in Hungary found the talent in a young football player boy and the managaer helped him move to abroad.

5. Don't you think it's also common in us? We've got lots of things in common but that's also possible I only noticed it.

2018. nov. 4. 22:54
 2/4 Darius33 ***** válasza:
Bocs, az elsőnél a what would happen a helyes.
2018. nov. 4. 22:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom, ment a pacsi
2018. nov. 6. 06:40
 4/4 Darius33 ***** válasza:

Nincs mit :)

Még annyi hogy with them az elsőben azt szimplán elírtam.

2018. nov. 6. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!