Milyen idegennyelvet érdemes tanulni, ha a kézilabdában szeretnék elhelyezkedni? Akár tolmácsként, vagy újságíróként.
Orosz,spanyol,franciat el is felejtheted bemeneteli kovetelmeny van elte btkn a minorra ami egy B1-B2 szint.
A sveden meghalsz olyan hajtas van es nem fogsz tudni a foszakodra koncentralni a kinai szinten ilyen otthon napi 3-4 orat muszaj otthon ulve tanulni maskepp kuka az egesz.
Minden neolatin nyelvre kotelezo a portugalon kivul. En is skandi minoros voltam sveden , majd meghaltam, hatalmas a hajtas, a majorosokkal vagy egyutt minoroskent, vertizzadsz.
Oroszra 1000 szavas szokincs illetve a ragozas alap elvaras minoron
Nem tudom mi az ami erdekel :)
A skandis nyelvek kozul barmit valaszthatsz, illetve meg valaszthatod barmelyik masik szlav nyelvet az oroszon kivul. Neolatin nyelvekbol csak a portugalt tudod felvenni, a kozel keleti tantargyakbol ha jol emlekszem japan minorra kell az elozetes feltetel. Ha van konkret nyelvvel kapcsolatos kerdesed, irj nyugodtan lehet tudok keriteni valakit aki azt tanulta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!