Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Segít valaki lefordítani ezt...

Segít valaki lefordítani ezt a számomra érthetetlen mondatot? But when Joseph started to talk, Gabriella just kept looking out and seeing twenty maybe even more then that.

Figyelt kérdés

De amikor Joseph beszélni kezdet, Gabriella csak

Innentől kezdve nem értem. Köszi előre is.

2010. máj. 30. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:

szövegkörnyezet? mintha hiányozna egy szó....

just kept looking out csak figyelt tovább (kb)

2010. máj. 30. 18:02
 2/9 A kérdező kommentje:
They then ran into there carriage and the carriage rider started to drive. But when Joseph started to talk, Gabriella just kept looking out and seeing twenty maybe even more then that. Running and looking at her. She then looked away creped out.
2010. máj. 30. 18:05
 3/9 anonim válasza:
Gabriella csak maga elé nézett, és kinézett húsznak, vagy még többnek.
2010. máj. 30. 18:20
 4/9 anonim válasza:
Az előző vagyok. Magyarán szerintem a korára gondolt...
2010. máj. 30. 18:21
 5/9 anonim válasza:
Még egyszer az előző vagyok: de nem vagyok profi, csak ez az első gondolatom...
2010. máj. 30. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:

nem a korára gondolt

szaladtak a hintóhoz, a hajtó elindult...nyilván üldözte őket valaki...J elkezdett dumálni, G kinézett és látott 20 vagy talán több üldözőt....az üldözők vagy valamik nézték a csajt....erre a csaj elfordult és ki volt akadva

azért elárulhatnád, melyik könyv ez és mi elől menekülnek

2010. máj. 30. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:
ja a carriage nem feltétlen hintó, de valami kocsiféle...nyilván a szövegkörnyezetből kiderül
2010. máj. 30. 18:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Esküvő, nem menekültek, hanem a tömeg kísérte őket, mert egy főherceg menyegzője volt. Fanfiction, a címe Royal: A Zanessa Story
2010. máj. 30. 18:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ebből már kisilabizálom.
2010. máj. 30. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!