Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki segítene ezt pontosan...

Valaki segítene ezt pontosan lefordítani?

Figyelt kérdés

This Thursday, October the 27th is my birthday, I'm turning 55 years old, so please be sure to come by and say hello to me I would appreciate it very much, please!!!!!!!!!!

Do please come!!!!!!!!!

I will be receiving friends' good wishes, hopefully, visits, vids and salutations if You may, of course! You could add a ton to my happiness if i may see You with all here gather all around me, please!!!!!!!!!!!!

2011. okt. 26. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezen a csutortokon, október 27-én van a szuletésnapom. Betoltom az 55. életévemet, így biztosan gyertek át és koszontsetek engem. Nagyon nagyra értékelném. Kérlek!!!

Gyertek kérlek!!!

Én majd remélhetoleg fogadom barátaim jó kívánságait, látogatásait, videóit (videóuzeneteit) és tisztelgéseit, ha úgy tetszik természetesen! Nagy oromet okoznátok, ha mindannyiótokat magam korul tudhatnám. Légyszi!!!

2011. okt. 26. 21:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm neked!!!!!

Szuper vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. okt. 27. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!