Mit tegyek szerintetek? Hogy folytassam a további tanulást?!
Szerintem kémiából is muszáj lenne emeltezned!
Angolból próbáld meg mindenképp a nyelvvizsgát!
És ahogy az előttem lévő írta, akkor már emeltezz is belőle!
Hidd el szívesen szórják ki onnan is az embereket, és ha nem megy magsabb szinten a kémia ki fogsz bukni
szia! én most vagyok végzős, és egy osztálytársam is hasonló bajban volt. Sztem tanuld a kémiát amennyire csak tudod, de csak középszinten érettségizz belőle, mert sokkal több pontot lesz úgy.
Kezd el tanulni az eszperantót második nyelvvizsgának. Nyáron 2-3 hónap alatt megtudod tanulni. Nekem is az osztálytársnőm ezt csinálta.
Neki úgy volt, hogy emelt biosz, német és eszperantó nyelvvizsga.
Ha gondolod én segítek neked eszperantót tanulni, akár interneten keresztül is. Sokkal olcsóbban kijön mintha néznél egy tanárt, hogy készítsen fel felsőfokúra.
Higyj nekem
De nem is megy azzal a nyelvvel semmire se :D kitörölheti vele..
csak azért mert nem annyira nehéz....
de arra éppenséggel elég, h felvegyék az orvosira, és nem ír egy rossz emelt kémiát, amivel meg nem vennél fel
de oda írtam h attol tanulja a kémiát, mert tudtad attol többet kémiábol h nem emeltezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!