Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van valami hiba ebben a pár...

Van valami hiba ebben a pár soros angol szövegben?

Figyelt kérdés

Kocsit keresek, ezért írnék egy külföldi kereskedőnek, de nem tudom hogy jól írtam e? nincs e benne nagy hülyeség?

Dear Sir or Madam,

I am really intrested in your car. I have been looking for a good car for months. But I live in Hungary and I wouldn't like to travel 1400km for a faulty car. Is the car accident free? Is there anything special, unusual reparation in the service history? Could you send me more high quality pictures about the car particulalry the interior.

Kind regards

2017. jan. 27. 20:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
34%
Mert még nem tudod hogy kivel van dolgod. Utána átváltanak tegezésre. Pl. Dear Jack... vagy Hi,...
2017. jan. 27. 22:21
 12/12 chtt ***** válasza:
Én ehhez már öreg, maradi és vaskalapos vagyok :)))
2017. jan. 27. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!