Segítene egy angolos lefordítani szépen? It felt as if there were something electric running from the ground up through me. And I began to run. I felt as if I couldn't breathe enough air into me.
Figyelt kérdés
Mondja ezt valaki miután meglátogatta a kórházban a haldokló barátját - ez onnan kifele jövet történt.2016. máj. 26. 15:43
11/22 anonim válasza:
Pedig semmi okod felhúzni magad, kedves Gazella vagy Savitar. Egy kérdésnél odairtatod, hogy oké, tudod, honnan ered a kérdés, de ezt már legalább 5 kérdés óta csinálod, és legtöbbször anélkül, hogy választ adnál az adott kérdésre. Szerinted kit érdekel a kérdés eredete. Itt annak megválaszolása a lényeg.
12/22 anonim válasza:
Szerintem összekeversz valakivel, kedves #11, akár megjelölök forrást, akár nem, mindig van válaszom... vagy maga a forrás a válasz, vagy van sajátom... azon egyszerű oknál fogva, hogy segíteni járok ide a gyakorira, és segítek is, vagy nem szólok hozzá a kérdéshez. :)
13/22 anonim válasza:
No comment. - Ez nem appercepció?
14/22 anonim válasza:
Ha tigi, akkor kis "t", Tigi ugyanis nem én vagyok, és egészen komolyan kérdem, nincs védelem az ilyen indiszkrét alakokkal szemben? A születési évemet, a lakcímemet, telefonszámomat nem akarod kiírni? Mivel nem ide tartozik, magánban megírhatnád, ugyan mit vétettem, hogy ennyire szemét vagy velem?
15/22 A kérdező kommentje:
Mert egy km-ről kiszúrom a te hozzászólásaidat. Ha te fontosnak látod minden egyes kérdésnél kiírni annak eredetét, én is annak látok egyebet...
Na, kötünk egy egyességet?
2016. máj. 26. 21:24
16/22 anonim válasza:
Ne rugdossátok agyba-főbe egymást. Jó?
17/22 anonim válasza:
Nem én kezdtem a személyeskedést, viszont már be is fejeztem. :)
További szép estét mindenkinek!
18/22 anonim válasza:
Ja, csak a történelmi hűség kedvéért: az #1 hsz. nem az enyém... én adtam volna hozzá fordítást is, ahogy a másik kettőnél is tettem, mivel az 1930-as filmhez tudtommal nincs magyar változat... (és igen, jól ismertek, ha lenne magyar szöveg, természetesen idéztem volna:)))
19/22 A kérdező kommentje:
Fárasztasz mindenkit. Azt mondtad, többet nálam nem írsz, tehát álld a szavad!
2016. máj. 26. 22:34
20/22 anonim válasza:
Akkor sem az enyém az egyes hsz., Te pedig gonosz vagy, én meg vén, szavát nem tartó szipirtyó. :P :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!