Segítene egy angolos lefordítani szépen? It felt as if there were something electric running from the ground up through me. And I began to run. I felt as if I couldn't breathe enough air into me.
"All Quiet on the Western Front" (1930)
Elso vilaghaborurol szolo film.
Paul az aknakraterbol fut ki nem a korhazbol.
Szepen nem tudom leforditani majd jon valaki mas.
kb:
Úgy éreztem,mntha valamiféle elektromosság futott volna fel a föld felől,rajtam keresztül. Elkezdtem futni. Úgy éreztem, mintha nem tudnék elég levegőt belélegezni.
Az eleje miatt újra, bocsi:) persze így se százas..
OLYAN ÉZRZÉS VOLT,mntha valamiféle elektromosság futott volna fel a föld felől,rajtam keresztül. Elkezdtem futni. Úgy éreztem, mintha nem tudnék elég levegőt belélegezni.
Úgy éreztem, mintha valamiféle elektromosság futna keresztül rajtam a talajból. És futásnak eredtem. Úgy éreztem, mintha képtelen lennék teleszívni magam levegővel.
Frappáns visszavágás :D
Kedves Kérdező, ez valóban roppant szomorú dolog, mint ahogy a Te indiszkréciód is. Szerinted miért a nickjeiket vagy még azt sem használják az emberek? Ha visszakeresed az "idős nő" hozzászólásait, bizony valóban gyakran belekotyogott, a szemét, igyekezett segíteni. Hogy micsoda pofátlan idős nők vannak! Felháborító! Pfuj! Szerintem gyorsan jelentsd!!!
Kíváncsiságból visszakerestem a két "Nyugaton a helyzet változatlan" (1930) kérdésedet, és nekem úgy tűnik, hogy mind a kettőben linket és fordítást adott az illető, s ha már így lelepleztél, hadd fényezzem magam, szerintem nem is rosszat. Persze nem kötelező hinni egy mezei műfordítónak (amikor akadnak igaziak is:))), de ha nem is tudtad használni a segítségemet, el bírtam volna viselni, hogy nem húzol le nyíltan és igen kevésbé pozitív stílusban.
Nem tudom, mit vétettem Néked, hogy ily engesztelhetetlenül haragszol rám, de az biztos, hogy sohasem akartalak megbántani, ha mégis így történt volna, ezúton kérek bocsánatot, mint ahogy azért, hogy eredetileg a szöveget meglátva fordítási szándékkal jöttem, most inkább azonban elvonulnék sírdogálni és a sebeimet nyalogatni.
Ha valamiképpen jelzed, hogy Te vagy a kérdező, ígérem... esküszöm(!), soha többé nem fogok segíteni Néked.
További szép napot kívánok!
Savitar
alias Gizella, a szomorú
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!