Alternatív francia tanulás?
Ha úgy érted az alternatív tanulást, mint a franciák, akkor gyere ki, délelőtt tanulj az Alliance Française tanfolyamán (a nívódat majd ők állapítják meg, és ahhpz képest tesznek ilyen vagy olyan osztályba), délután meg dolgozz valamit.
Általában ebben is segítenek, pl. a vendéglátóiparban.
Ez az ágazat a legjobb iskola, mert többfajta franciát is megtanulhatsz: a vandégekkel való "langue chatiée"-t, és a konyhában beszélt argót.
Nem tudom, mik a lehetőségeid, de azt írod, hogy minden ötlet érdekel.
Ez az egyik legeredményesebb. Én is véggigjártam.
Ma már műfordítóként dolgozom, többévi tolmácsolás és hasonló munkák után.
Ha maradnál otthon, illetve még iskolába jársz, akkor meg:
nyelvgyakorló klubokba eljárni
francia anyanyelvű barátok
csereprogramok
nyelvcsere-partner
nyelvtanulós Facebook-csoportok
diákmunka franciatudás megjelölésével direkt olyan helyeken, ahol szükséges lehet
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nyilván Franciaországban, vagy francia nyelvterületen lenne a leghasznosabb, de sajnos ehhez jelenleg nincs lehetőségem, még középiskolába járok.
Ez a diákmunka dolog tetszene. Tudsz esetleg konkrét helyet, ahol ez lehetséges. Önkéntesmunka is érdekelne. Francia Intézetben vajon erre lenne lehetőség ? Nem néztem még utána, most hogy írtam, akkor jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!