Milyen nyelvet érdemes tanulni?
Figyelt kérdés
Az idén fogok érettségizni,de sajnos még semmi elképzelésem sincs a jövőmmel kapcsolatba,ezért az idén vagy jövőre el szeretnék kezdeni egy új nyelv tanulását.Angolul folyékonyan beszélek,és 2 évig németet ,majd másik 2 évig olaszt tanúltam.(sulit váltottam)A németből már szinte semmire sem emlékszek,és mindig is nagyon utáltam,ezért nem tudom,hogy azt tanúljam-e vagy se.Olaszul valamennyire beszélek,de messze nem profin.Gondolkoztam még azon,hogy talán jó lenne megtanúlni franciául,oroszul,dánul...őszintén nem tudom mit tanúljak,mert azt se tudom,hogy mit kezdjek magammal érettségi után.Valaki segítene?2016. ápr. 7. 15:44
1/1 anonim válasza:
Vannak nagyon jó munkák amik nem megeroltetoek.Szerintem németet tanulj mert azt sokkal több helyen tudod használni mint az olaszt. Akár utazhatsz is egy évig a világban még el nem döntöd mi szeretnél lenni. Esetleg mehetsz fősulira vagy egyetemre tovabb tanulni ha van kedved. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!