Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Francia nyelv tanulás?

Francia nyelv tanulás?

Figyelt kérdés
Már másfél éve tanulok franciát, de eddig szinte még sehova nem jutottunk. A tanár össze-vissza gyakorol velünk, a füzet átláthatatlan, és alig értek belőle valamit. Hogyan kezdjek neki egyedül a tanulásnak? Milyen könyveket, oldalakat ajánlotok?

2016. márc. 20. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:

A Duolingo-n lehet, de csak ugy, hogy az alapnyelvet angolra allitod be

Es azt is csak gepen erdemes, mert telefonon nem irja le a szabalyokat

2016. márc. 21. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:

A baj, hogy kezdőként nincs értelme tanár nélkül tanulni. Nincs, aki szólna, ha rosszul ejted ki a szavakat, stb. Rosszul berögzült szavakat meg nehéz újra helyesen megtanulni. Én is hasonló cipőben járok, miszerint szeretnék megtanulni franciául, csak tanárt nem találok hozzá (környékemen csak nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok vannak irreálisan horror áron).

Az internetes anyagokkal meg vigyázz! Jártam már úgy, hogy egy oldalon ahol ilyen ingyenes leckéket ajánlottak orbitális nagy hibák voltak benne. Legjobb példa erre mikor kiderült, hogy a szó amit írt az valójában bagoly jelent. Szóval érdemes előtte átnézetned valakivel az anyagot. Nem tudom milyen minőségű, van-e ilyen hiba benne, de én most a Ponssal szemezek.

2016. márc. 23. 10:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

A kiejtéssel nem hiszem, hogy lesz gond, órán bármikor rákérdezhetek egy-egy szóra, hogy hogyan ejtjük, meg nem egy ismerősöm van, aki beszél franciául. Azért nem kérem meg őket, hogy segítsenek, mert jobb szeretek egyedül tanulni.

Ötleteket továbbra is várok!

2016. márc. 24. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!