Valaki le tudná fordítani ezt az orosz szöveget magyarra?
Nem google fordítóval, úgy már próbáltam és nem mentem vele sokra.
Для доступа в сервисное меню необходимо включить дисплей при зажатой клавише входа в меню. Спустя пару секунд после окончательного появления картинки на экране необходимо нажать Menu повторно. Экран OSD появится в левом верхнем углу, а в его нижней части можно будет обнаружить букву-раздел F.
Angolra jól fordít, az nem próbáltad? Nem nagyon merek belevágni, mert szgépnyelv, oszt esetleg halálra kacagod magad a hülyeségeimen (*pirul*).
Ahhoz, hogy hozzáférj a szolgáltatások menühöz, be kell kapcsolnod a ?display-t - képernyőt? a billentyűzet lenyomott ?input - "vhod" = bemenet? gombjával. A végleges kép megjelenése után néhány másodperccel ismét le kell nyomnod a ?menü?-t. OSD képernyőkijelző jelenik meg a bal felső sarokban, és annak az alsó részén van a ?betűrészleg? (ez a Font-készlet lenne?)
Bocsi, ha nagyon nagy butaságokat írtam, remélem, valamennyire kiigazodsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!