Van itt olyan ember aki már találkozott az egyszerű angol nyelvel? És ha igen meg tudná osztani a tapasztalatait?
Figyelt kérdés
Erre gondoltam: [link]
Aki még nem találkozott vele, az is megírhatja, hogy szerinte használható-e ez arra, hogy külföldön tudjak kommunikálni. Gondolom, hogy nem szabályos, de nekem gyorsan lenne rá szükségem. (februárban) Az iskolában eddig Német nyelvet tanulok, úgyhogy semmilyen alap Angol tudásom nincs. (16/f)
2015. nov. 19. 18:03
1/4 anonim válasza:
Ez nem szó szerint értendően alap angol... Ez egy mesterséges nyelv, ami csak eléggé hasonlít rá.
2/4 anonim válasza:
AMúgy nem értem, hogy miért nem tanulsz meg "gyorsan" alapfokon angolul. Minden szempontból hasznosabb és jobb lenne, mint ez a mesterséges nyelv.
3/4 anonim válasza:
Ami ide le van írva, az nagyjából maga az angol nyelv, ami igen egyszerű. Ami meg nem az angol nyelv belőle, pl ellentétképzők, azt egy angol meg se fogja érteni, ő ugyanis nem tud egyszerű angolul, viszont totál hülyének fog nézni, hogy az előző mondatodban még angolul beszéltél, akkor most mért hordasz össze mindenféle marhaságot.
4/4 anonim válasza:
Érdekes.. Én erről most hallottam először. :)
Ha szeretnél gyorsan tanulni rendes angolt, akkor próbáld ki ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!