Ez a módszer mennyire hatásos?
Valahol gyenge középfokon lehetek szerintem orosz nyelvbő lés fejlszteni szeretném magam.
Beszélnem van kivel,de nem szoktam a beszédet minden nap gyakorolni.Hetente 1-2x viszont legtöbbször szoktam.
Most egy ideje azt csinálom,hogy megnézek minden héten 1 filmet oroszul,(ha több időm van akkor max.2t),és minden nap próbálok valamit csinálni.
Pár napja például minden nap csinálok 3 magnós feladatot,írok 1-2 levelet,esszét,vagy valami ilyesmit,és vagy tanulok 10-20-30 új szót (mikor mennyit,de sztem a 10 a min.) vagy régieket ismételek /legjobb esetben ismétlek is meg újat is tanulok/
Ha egy ideig maradnék ennél a müdszernél hogy magnó/levelek/szavak,az mennyire fejleszt?
Ez alatt a pár nap alatt nyelvtannal és szövegértéssel nem foglalkoznék.
Egy idő után persze tanulnék mást is,meg csinálnék mást,ez csak egy ideiglenes módszer lenne.
Ún.gyengébb középfokról szeretnék erős középfokra jutni,erősíteni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!