Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kreatív nyelvtanulás NÉMET!...

Kreatív nyelvtanulás NÉMET! Mennyire hatásos ez a módszer?

Figyelt kérdés
Tudom,milliónyi kérdés van már erről,de konkrétat a módszeren belül a német nyelvről nem sokat találtam. Megéri azt a 21.990 ft-ot kiadni érte? Nagyon alap német nyelvtudásom van. köszi előre is!

2014. jan. 12. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem az elején sokat segített, mert ha becsületesen végigcsinálod, akkor a fejedbe veri pl. a melléknévragozást. De el kell ismernem, nem voltam képes mind a 12 leckét végigcsinálni. Szerintem jó alapot ad, de önmagában kevés.

Kicsit drága, de ennyi pénz nagyon gyorsan elmegy tanfolyamra, magántanárra, akármire is. Ha megspórolsz vele 20 tanfolyami órát, akkor máris megérte.

2014. jan. 13. 11:07
 2/4 anonim válasza:
Én 1 hónapja kezdtem el a német haladót és nekem nagyon bevált, azóta sokkal jobban tudok németül és sok minden megragadt, csak ajánlani tudom. :)
2014. jan. 13. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a sok hiba miatt nem olyan jó.

Inkább próbáld ki az Assimil cég könyveit.

Azok nekem sokkal jobban beváltak.

2014. jan. 21. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:

van benne hiba,de az észrevehető...

a szómennyiség nem rossz,de nem elég ahhoz,hogy nyelvvizsgát csinálj....szóval felejtős.

nyelvtan része néhány helyen hiányos pl szenvedő szerkezet,annyira összecsapott és felületes,hogy nem fogod megérteni.

hanganyaga nevetségesen rossz minőségű

ám összességében annak nem rossz,aki ismételni akar...deha kezdő vagy,nem ajánlom!

2014. jan. 31. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!