Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Próbálta már valaki a Kreatív...

Próbálta már valaki a Kreatív nyelvtanulást? Tényleg ilyen hatásos? Hihetetlen az, hogy 4 hónap alatt középfokút tegyen valaki.

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Én próbáltam, így értettem és sajátítottam el egy addig (hiába) tanult nyelvet. Hatásosnak nem nevezném, a megfelelő szó rá talán inkább a szájbarágós. Én anno csak napi max. 2-3 órát tudtam iskola mellett foglalkozni a tanulással, így egy év alatt értem azt a szintet, ahol már azt mondhattam, hogy tervezhetem a nyelvvizsgát. Mivel mindent egyedül sajátítottam el, ehhez még plusz idő (egy év) kellett, de megérte, mert sikerült a középfokú.

Én a négy hónapnál kicsivel többet mondanék, de ez attól is függ, mennyi időt tudsz naponta a tanulásra szentelni, ill. milyen képességeid vannak. Viszont ez a nyelvcsomag inkább passzív nyelvtudást takar, értsd: írni, olvasni megtanít, a kommunikációt viszont magadnak kell fejleszd (tanulótárs, tanár etc.).

Sok sikert hozzá ha ezt választod, nekem bevált! Ha sok időt tudsz foglalkozni vele, semmi sem lehetetlen!

2012. jan. 24. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én jót tudok róla mondani.

Volt alakpfokú,segítségével nemrég csináltam a felsőfokút(igaz vizsga előtt jártam külön tanárhoz is).

Most kezdem a franciát,teljesen keződként ezzel a tananyaggal.

Az angolra már nincsen szükségem,szívesen megválok tőle,ha érdekel.

2012. febr. 2. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Pont a kommunikációra tanít meg, nem is értem az elsőt!

Ezt hangosan szokták tanulni, sokféle kombinációt kell tudnod elmondani takarással. Az igaz, hogy nem ingyen van, energia megtanulni, de a többihez képest jobb.

De ha gondolod a száz sorozatos New Headwayel több sikered lesz, akkor rajta! Minden iskolás belőle tanul és nem is tudnak beszélni. Olyan rémálom, mint németből a Themen neu! Rá vagy szorulva a tehetsételen tanárra! (elnézést a kivételnek)

2012. máj. 14. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!