Próbálta már valaki a Kreatív nyelvtanulást? Tényleg ilyen hatásos? Hihetetlen az, hogy 4 hónap alatt középfokút tegyen valaki.
Szia!
Én próbáltam, így értettem és sajátítottam el egy addig (hiába) tanult nyelvet. Hatásosnak nem nevezném, a megfelelő szó rá talán inkább a szájbarágós. Én anno csak napi max. 2-3 órát tudtam iskola mellett foglalkozni a tanulással, így egy év alatt értem azt a szintet, ahol már azt mondhattam, hogy tervezhetem a nyelvvizsgát. Mivel mindent egyedül sajátítottam el, ehhez még plusz idő (egy év) kellett, de megérte, mert sikerült a középfokú.
Én a négy hónapnál kicsivel többet mondanék, de ez attól is függ, mennyi időt tudsz naponta a tanulásra szentelni, ill. milyen képességeid vannak. Viszont ez a nyelvcsomag inkább passzív nyelvtudást takar, értsd: írni, olvasni megtanít, a kommunikációt viszont magadnak kell fejleszd (tanulótárs, tanár etc.).
Sok sikert hozzá ha ezt választod, nekem bevált! Ha sok időt tudsz foglalkozni vele, semmi sem lehetetlen!
Én jót tudok róla mondani.
Volt alakpfokú,segítségével nemrég csináltam a felsőfokút(igaz vizsga előtt jártam külön tanárhoz is).
Most kezdem a franciát,teljesen keződként ezzel a tananyaggal.
Az angolra már nincsen szükségem,szívesen megválok tőle,ha érdekel.
Pont a kommunikációra tanít meg, nem is értem az elsőt!
Ezt hangosan szokták tanulni, sokféle kombinációt kell tudnod elmondani takarással. Az igaz, hogy nem ingyen van, energia megtanulni, de a többihez képest jobb.
De ha gondolod a száz sorozatos New Headwayel több sikered lesz, akkor rajta! Minden iskolás belőle tanul és nem is tudnak beszélni. Olyan rémálom, mint németből a Themen neu! Rá vagy szorulva a tehetsételen tanárra! (elnézést a kivételnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!