Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Dolgozott vki mar Aupairkent?...

Dolgozott vki mar Aupairkent? Mennyi ido utan megy jobban a nyelv?

Figyelt kérdés

Nem vagyok itt régóta, de el vagyok keseredve, jhogy nem latok sok fejlodest..pedog lassan 1 honap.

Sajnos a kiscsaj 2 eves es tole sokat nem tanulok, de cserebe sokat vagyok csak vele...tehat igy hogy f9g ram ragadni vmi is, ha heti 1 alkalom nyelvsuli es neha beszelgetek napkozben a szulokkel is, de eleg sokaig dolgoznak.

Mit javasoltok? 2 eves mellett ilyen korulmenyek kozott is ragad az emberre vagy sem?

2015. szept. 18. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajna igy nem fogsz normalisan megtanulni.
2015. szept. 18. 14:57
 2/7 anonim válasza:
szia! elkeseredve semmiképp se légy :) de tény, hogy sajnos csak azért, mert az ember kimegy, nem fogja perfektül használni a nyelvet. még, ha nagyobb gyerekek mellett lennél sem ragadna szerintem annyi. én azt javasolnám, hogy próbálj meg barátkozni más au pairekkel, eljárkálni hétvégén, vagy legalább többet beszélgetni a szülőkkel. nézz tv-t, hallgass rádiót, olvass. mindenképpen foglalkozni kell a nyelvvel, mert magától nem fog rád ragadni...
2015. szept. 19. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyan 1-2 hónap alatt lehet feljavulni. A gyerekekkel érdemes sokat beszélgetni, mert ők tanítanak.
2015. szept. 19. 21:22
 4/7 A kérdező kommentje:
2 éves sokat tanít...kevés az időm sajnos...meg ez kis város, nem sok mkit ismerek itt.
2015. szept. 26. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:
keress aupair csoportokat facebookon. rengeteg aupair van, ird ki, hogy ki van a koze;ben, vagy nem muszaj epp a te telepuleseden, hetvegen akar nagyobb varosban is talalkozhatsz masokkal.en ezt javaslom, en is aupair vagyok 1 eve mar, es jol megtanultam angolul, pedig nekem is picik a gyerekeim, akikre vigyazok. a masik pedig, hogy ajanlom, hogy nezz angolul tv-t, nagyon sok ragad rad abbol is.
2015. szept. 27. 14:44
 6/7 A kérdező kommentje:

A szülők a tv-t nem preferálják...így max ha szabad vagyok akkor tudnék filmet nézni esetleg.

Hány évesek a gyerekek?

2015. okt. 6. 08:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Hat en sem a munkaidomben ulok le filmmaratont tartani. 2 es 4 evesek a gyerekeim, mar tobb, mint egy eve ittvagyok, tehat 1 es 3 voltak amikor idejottem. Estenkent is mikor mar agyban vagyok sorozatozok. rengeteget lehet ezekbol is tanulni, talald fel magad, millio a lehetoseg. Mindenki azt hiszi, hogy az angliaban eles egyenlo a tokeletes nyelvtudassal, hat nem. Beszelgetned kell, beszelgess a szulokkel, nalunk pl min heti 1x van kozos vacsi, akkor is sokat bezzelgetunk. VAgy amit emlitettem, au pair csoportok.
2015. okt. 20. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!