Dexam írásbeli kinek hogy sikerült?
Figyelt kérdés
Csak én éreztem az első részét nehéznek?
Mondjuk lehet rá is görcsöltem nagyon..
2015. ápr. 25. 21:00
21/22 toybunny válasza:
Barátnőm azt mondta, hogy fel lehet, megnézik újra és nagyon esélyes, hogy nem fog semmi történni, csak ha valamit elrontottak a javításban, aminek kicsi az esélye, de szívjóságból nem adnak fél pontot sem. Főként, hogy 1 pont 2%-ot jelent esetünkben. Te döntesz végül is, te érzed jobban. :)
22/22 Ercsike04 válasza:
nekem sajnos nem sikerult csak az elso része igy nem lett meg :/ pedig tobb mint egy éve járok tanárhoz o kuldott el vizsgázni kb egy honapunk volt rá h a dexamre fel tudjak készulni , látszik h kelett volna még erre ido
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!