Az írásbeli nyelvvizsgán bemegyünk a terembe, mögöttem a barátom. Megnézik a személyimet, minden ok. Kapunk egy borítékot, és ha mi azt kicserélnénk, akkor ő írná az enyémet? Ki lehet így játszani?
nem!
szerinted a többi ember a teremben nem látja?
Nem. Az írásbeli, amin voltam, egy bölcsészkaros teremben volt, az a 10-15 ember eleve székkihagyással ült egymás mellett, a felügyelők mindenkire jól ráláttak.
Másrészről, hogy gondoltad ennek a kivitelezését, mégis? A barátod megírja a tiédet és a sajátját is? Az idő néha arra is kevésnek érződik, hogy a sajátodat megcsináld, nemhogy kettőt. Valamint, két vizsga, ugyanazzal a kézírással? Amíg a barátod a sajátját írja, te csak nézel az üres papírra, és hirtelen a kezedben terem egy kész vizsgalap?
Már megbocsáss, de abszurd gondolat. Nem leszólni akarlak, de szerintem felesleges megpróbálkozni vele, mert nagy eséllyel lebuktok, és akkor mindkettőtök vizsgáját érvényteleníthetik, kidobtok egy rakás pénzt. Többet veszthetsz vele, mint azzal, ha megpróbálod megcsinálni a saját vizsgád és sikertelen lesz.
Semmit nem kapsz, míg nem ülsz a helyeden... és nincs arra garancia, hogy a barátodat a közeledbe ültetik le, van olyan nyelvvizsga, ahol előre ki van osztva, ki hova ül le a teremben. Lehet hogy a két legtávolabbi végében ültök majd, nem tudtok cserélni.
Gondolom a barátodnak már van nyelvvizsgája, ezért vállalná be hogy te írd az övét, mert neki tét nélküli a dolog. De nem fog összejönni, inkább tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!