Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az írásbeli nyelvvizsgán...

Az írásbeli nyelvvizsgán bemegyünk a terembe, mögöttem a barátom. Megnézik a személyimet, minden ok. Kapunk egy borítékot, és ha mi azt kicserélnénk, akkor ő írná az enyémet? Ki lehet így játszani?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 20:06
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Szóval a lényeg, hogy azt szeretném, hogy más csinálja meg a nyelvvizsgámat. A negatív kommentek kíméljenek!
2015. ápr. 22. 20:09
 2/18 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem a felügyelők miatt nem tudnátok kicserélni a borítékokat. Túl feltűnő lenne.
2015. ápr. 22. 20:09
 3/18 anonim ***** válasza:

nem!

szerinted a többi ember a teremben nem látja?

2015. ápr. 22. 20:23
 4/18 anonim ***** válasza:

Nem. Az írásbeli, amin voltam, egy bölcsészkaros teremben volt, az a 10-15 ember eleve székkihagyással ült egymás mellett, a felügyelők mindenkire jól ráláttak.

Másrészről, hogy gondoltad ennek a kivitelezését, mégis? A barátod megírja a tiédet és a sajátját is? Az idő néha arra is kevésnek érződik, hogy a sajátodat megcsináld, nemhogy kettőt. Valamint, két vizsga, ugyanazzal a kézírással? Amíg a barátod a sajátját írja, te csak nézel az üres papírra, és hirtelen a kezedben terem egy kész vizsgalap?

Már megbocsáss, de abszurd gondolat. Nem leszólni akarlak, de szerintem felesleges megpróbálkozni vele, mert nagy eséllyel lebuktok, és akkor mindkettőtök vizsgáját érvényteleníthetik, kidobtok egy rakás pénzt. Többet veszthetsz vele, mint azzal, ha megpróbálod megcsinálni a saját vizsgád és sikertelen lesz.

2015. ápr. 22. 20:33
 5/18 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam, amíg megyünk és leülünk, addig kicseréljük a borítékokat. Én írom az övét és fordítva.
2015. ápr. 22. 20:45
 6/18 anonim ***** válasza:
69%
Ha már leültetek, csak utána kaptok meg akármit is. És igen, jó pár székkihagyással egymás mellett. Nem hiszem, hogy kivitelezhető.
2015. ápr. 23. 06:04
 7/18 anonim ***** válasza:

Semmit nem kapsz, míg nem ülsz a helyeden... és nincs arra garancia, hogy a barátodat a közeledbe ültetik le, van olyan nyelvvizsga, ahol előre ki van osztva, ki hova ül le a teremben. Lehet hogy a két legtávolabbi végében ültök majd, nem tudtok cserélni.

Gondolom a barátodnak már van nyelvvizsgája, ezért vállalná be hogy te írd az övét, mert neki tét nélküli a dolog. De nem fog összejönni, inkább tanulj.

2015. ápr. 23. 10:26
 8/18 anonim ***** válasza:
En hallottam már olyanról, hogy nem a lapot cserélték ki, hiszen az kb lehetetlen, meg fölösleges is, hanem a neveket cserélték ki. Szóval beül mind a kettő es te raírod a barátod nevét ő meg a tiedet és ő megirja a te nevedben jól.. Mivel eleve nem névre szóló a nyelvvizsga ( ha jól tudom..) csak egy egyszerű sima példányt kap mindenki... A kérdés inkább az hogy szóbelin h akarsz atmenni? :D
2015. ápr. 23. 11:08
 9/18 A kérdező kommentje:
A diplomámhoz elég egy szóbeli középfokú, vagy írásbeli közép. :D De ha valaki szeretne levizsgázni helyettem szívesen átadom a lehetőséget. :)
2015. ápr. 23. 21:36
 10/18 anonim ***** válasza:
Érdekes diploma lehet ha elég hozzá egy fél nyelvvizsga.. Valamit nem olvastál félre? Tudtommal mindig kérnek szóbelit és írásbelit is
2015. ápr. 23. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!