Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az írásbeli nyelvvizsgán...

Az írásbeli nyelvvizsgán bemegyünk a terembe, mögöttem a barátom. Megnézik a személyimet, minden ok. Kapunk egy borítékot, és ha mi azt kicserélnénk, akkor ő írná az enyémet? Ki lehet így játszani?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 20:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én 2012 ben ovpeden végeztem. Akkor lett egy olyan törvény,hogy aki megcsinálja a fele nyelvvizsgát az 2015 júniusában kézhezkaphatja a diplomát
2015. ápr. 24. 17:27
 12/18 anonim ***** válasza:

hát erről akkor lecsúsztál.. már meg kellett volna csinálnod

ha ennyire nem megy a nyelv, akkor keress olyat aki ezzel foglalkozik és fizess neki hogy helyetted vizsgázzanak.

vagy esetleg, tanulj?

de csak mondom, hogy ha most a májusira mennél , akkor se hiszem, hogy már beleszámítana és megkapnád a diplomád.

2015. ápr. 25. 07:25
 13/18 anonim ***** válasza:

mert a május eleji vizsgáról a hír, hogy sikerült -e, az jön meg kb júniusban.. mire a papírt megkapod, legalább egy hónap!!

meg amúgy is, nem lett volna egyszerűbb neked felkészülni rá? gondolom suliban tanultál angolt legalább 7 évig. már egy alaptudásod tuti van, kicsit fejlesztenéd és egy könnyű nyelvvizsgára felkészülnél. pl a dexam nem a legnehezebb

2015. ápr. 25. 07:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Sajnos igaza van az elozonek. Én február 7en voltam nyelvvizsgazni és egy hónap volt az eredmény plusz egy hónap mire megérkezett. Szóval ezt tényleg kicsit hamarabb kellett volna elintezni :(
2015. ápr. 28. 00:29
 15/18 A kérdező kommentje:
Elfogadják! Itt a lényeg az volt, hogy ha valakinek fél nyelvvizsgája van, az 2015ig nem kaphatott diplomát csak az kaphat akinek megvan a komplex. De 2015 júniusától megkapja az is a diplomát akinek csak az írásbelije van meg. Értitek valamennyire?
2015. ápr. 28. 15:04
 16/18 A kérdező kommentje:
Persze ez csak azokra vonatkozik, akik 2012 júniusában államvizsgáztak. Én is gondoltam bérvizsgára, de nehéz találni olyat aki hasonlít is rám, meg tud is angolul vagy bármilyen nyelven. 2 kisgyerek munka mellett nehéz tanulni.
2015. ápr. 28. 15:06
 17/18 anonim ***** válasza:
57%
őszintén kívánom, hogy bukjál le, és fizettessék ki veled a több százezres eljárási meg perköltséget. ennek szerencsére nagy az esélye.
2015. máj. 8. 09:12
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó az átkot, bár én úgy tudom, hogy az átok visszaszáll arra aki rosszat akar másnak. Amúgy csak, hogy tudd..... nem olyan nehéz ezt kivitelezni.... 😊
2017. máj. 18. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!