Ki fog most májusban BME német középfokú nyelvvizsgát tenni?
Igen, én is láttam egy hasonló kérdést, azért írtam ki én is, hátha erre jön válasz.
Én voltam tájékoztatón, de jól összezavartak, mert ugye van 25 nagy téma. És azokon belül kisebb pontok. Pl: FAMILIE: ezen belül pedig Familienmodelle, Arbeitsteilung in der F., Zusammenleben von Generationen.
És azt mondták, hogy előfordulhat olyan is, hogy csak egyre kérdeznek rá. Én meg nem úgy dolgoztam ki a tételeket, hanem azt hittem, hogy ezek csa segítségek, szóval nem kötelező ezekről beszélni. :/
Tavaly december óta.
Te?
Csak arról beszéltek, hogy milyen a feladattípusok, ami amúgy neten is fent van. Meg különböző eljárásokat(pl fellebbezés) , meg apróságokat : 2 vizsgáztató lesz bent, a szóbelinél lehet kérni, hogy vegyék fel magnóra.
Úgyhogy én ettől a szóbeli résztől nagyon beparáztam, mert nekem a komplett nagy téma se 5 perc, hanem rövidebb. :/
Viszont a képleírás a nagy témákhoz kapcsolódik, szóval ha kihúzunk egy képet, amin egy család van, akkor lehet elmondani az egész FAMILIE tételt.
(állítólag!! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!