Dexam írásbeli kinek hogy sikerült?
Csak én éreztem az első részét nehéznek?
Mondjuk lehet rá is görcsöltem nagyon..
Meglett skacok !!!!:))
Bar jobbat is irhattam vola azert nagyon orulok.:)
Gratulálok mindenkinek akinek meglett, ugyanígy vagyok vele én is, hogy lehetett volna jobb, de megérte így is, hiszen első alkalommal sikerült. :)
(Utolsó hozzászólót sajnálom, részvétem :( Egy lány ült mellettem, aki szintén ismételte, szintén 1 pont kellett volna neki, de ahogy észrevettem egész ügyes lett. :) Fel a fejjel, én szurkolok!)
Lenne egy olyan nemű kérdésem hozzátok, hogy emlékeztek a 4 (humán) feladatra esetleg sorrendben? Az első tudom, hogy a bodybuilderes volt 5 szavas, s volt egy időutazós igaz-hamis is, azt már sajna nem tudom pontosan, s egy múzeumos is, de azt nem tudom, hogy mondatrész behelyettesítős volt vagy a 4. leghosszabb vagy szóbehelyettesítős. Egy korrekciót nagyon szívesen elfogadnék tőletek, s előre is nagyon köszönöm! :)
Debrecenben, s ő nem lebbezett fel. Volt viszont egy ismerősöm aki ilyen tényleg 1-2%-ért tette meg, ami valamennyivel kevesebb, mint a pontok (nem tudom sajnos hogyan pontoznak/számolnak), ő talán sikerrel járt. Ha elég biztos vagy magadban akkor megpróbálhatod, ha valóban annyira kevesen múlott, de nem éri meg szerintem vesződni a dologgal. Tény, hogy nem olcsó, de lehet fellebbezés után kevésbé lesz kedves az értékelésük is a továbbiakban.
Én ugyanúgy meglepődtem és féltem, mert ugyan tudtam angolul alapszinten, de tanárhoz járni még csak az idei évben kezdtem, mert legalább 4-5 éve abszolút nem foglalkoztam vele (kettőhöz is, egyik egy barátnőm volt aki átvette velem az összes nyelvtant 2 hónapig heti 3x, a másik egy csak a vizsgarésszel foglalkozó komoly felkészítő tanár heti 1x. Összesen a vizsga előtt 7-8x, de vele eddig nagyrészt csak írásbelire, szóbelit origón tervezem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!