Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Dexam írásbeli kinek hogy...

Dexam írásbeli kinek hogy sikerült?

Figyelt kérdés

Csak én éreztem az első részét nehéznek?

Mondjuk lehet rá is görcsöltem nagyon..

2015. ápr. 25. 21:00
1 2 3
 11/22 Ercsike04 válasza:
Hallom valakiknek már van eredmény én még mindig nem tudok belépni se...
2015. máj. 22. 20:20
 12/22 anonim válasza:
Nekem fent van. Sikerult.
2015. máj. 22. 20:26
 13/22 Ercsike04 válasza:
gratulálok :) én sehogy se tudok belépni.... nem mintha sok reményem lenne hozzá
2015. máj. 22. 20:30
 14/22 anonim válasza:
Köszi. De én is úgy éreztem,hogy nem lesz meg,mert nem sokban voltam biztos.úgyhogy ne add fel. Szoritok
2015. máj. 22. 20:58
 15/22 A kérdező kommentje:

Meglett skacok !!!!:))

Bar jobbat is irhattam vola azert nagyon orulok.:)

2015. máj. 22. 23:20
 16/22 Ercsike04 válasza:
gratula akinek meglett én nem tudok még mindig belépni jol megszivtam.....
2015. máj. 23. 07:53
 17/22 anonim válasza:
Nekem 1 pont hianyzik hogy meglegyen:((((
2015. máj. 23. 19:44
 18/22 toybunny válasza:

Gratulálok mindenkinek akinek meglett, ugyanígy vagyok vele én is, hogy lehetett volna jobb, de megérte így is, hiszen első alkalommal sikerült. :)

(Utolsó hozzászólót sajnálom, részvétem :( Egy lány ült mellettem, aki szintén ismételte, szintén 1 pont kellett volna neki, de ahogy észrevettem egész ügyes lett. :) Fel a fejjel, én szurkolok!)

Lenne egy olyan nemű kérdésem hozzátok, hogy emlékeztek a 4 (humán) feladatra esetleg sorrendben? Az első tudom, hogy a bodybuilderes volt 5 szavas, s volt egy időutazós igaz-hamis is, azt már sajna nem tudom pontosan, s egy múzeumos is, de azt nem tudom, hogy mondatrész behelyettesítős volt vagy a 4. leghosszabb vagy szóbehelyettesítős. Egy korrekciót nagyon szívesen elfogadnék tőletek, s előre is nagyon köszönöm! :)

2015. máj. 25. 00:33
 19/22 anonim válasza:
Toybunny nem tudod aki ismételt es egy pont kellett o fellbezett vagy nem? Ti hol irtatoK helyileg?melyik városban?
2015. máj. 25. 09:45
 20/22 toybunny válasza:

Debrecenben, s ő nem lebbezett fel. Volt viszont egy ismerősöm aki ilyen tényleg 1-2%-ért tette meg, ami valamennyivel kevesebb, mint a pontok (nem tudom sajnos hogyan pontoznak/számolnak), ő talán sikerrel járt. Ha elég biztos vagy magadban akkor megpróbálhatod, ha valóban annyira kevesen múlott, de nem éri meg szerintem vesződni a dologgal. Tény, hogy nem olcsó, de lehet fellebbezés után kevésbé lesz kedves az értékelésük is a továbbiakban.

Én ugyanúgy meglepődtem és féltem, mert ugyan tudtam angolul alapszinten, de tanárhoz járni még csak az idei évben kezdtem, mert legalább 4-5 éve abszolút nem foglalkoztam vele (kettőhöz is, egyik egy barátnőm volt aki átvette velem az összes nyelvtant 2 hónapig heti 3x, a másik egy csak a vizsgarésszel foglalkozó komoly felkészítő tanár heti 1x. Összesen a vizsga előtt 7-8x, de vele eddig nagyrészt csak írásbelire, szóbelit origón tervezem).

2015. máj. 25. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!