Dexam írásbeli kinek hogy sikerült?
Figyelt kérdés
Csak én éreztem az első részét nehéznek?
Mondjuk lehet rá is görcsöltem nagyon..
2015. ápr. 25. 21:00
1/22 anonim válasza:
Voltak könnyű részei, de nekem is volt, ami nehezebben ment. A magnón meg nem vagyok benne biztos, hogy nem bukom meg, mert az a legelső volt nálunk, és annyira izgultam akkor még, hogy alig hallottam egyáltalán valamit, érteni meg aztán pláne nem.
Miután ez az első stressz elmúlt, már elég jól mentek a dolgok.
2/22 A kérdező kommentje:
igen nálam is a stressz volt a nagy baj eléggé bepánikoltam pedig nem jellemző rám.. úgy érzem hogy összecsaptam az egészet:/
na mindegy azért még reménykedem
2015. ápr. 25. 21:54
3/22 anonim válasza:
Nekem is kicsit nehéz volt,főleg az egyszavas beírogatós fogott ki rajtam. Remélem,hogy meglesz azért.
4/22 Ercsike04 válasza:
sztem is nehéz volt az elso része foleg a nyelvtani rész meg a mondat viszsahelyezese a tobbi elég jol ment reménykedem h meglesz azért :)
5/22 Ercsike04 válasza:
azt nem tudjátok h eredmény mikor lesz? bár nem biztos h átmentem de azért valamennyire bizok benne :) feladaokba volt nehezebb sztem
6/22 A kérdező kommentje:
max 30 nap van írva a dexam oldalán nekem eddig még semmi pedig most lesz 3 hete.. minden nap megnézem vagy 500x :/ nagyon szorítok mindenkinek remélem meg lesz..
2015. máj. 14. 18:38
7/22 Ercsike04 válasza:
Nekem sincs még semmi sem nem tudom miért kell ennyit várni :/
8/22 Ercsike04 válasza:
most meg már be se enged belépni a koddal :/
9/22 anonim válasza:
Felhívtam őket, és hétvégén várható eredmény, péntektől vasárnapig. A legkésőbb 30 nap az náluk azt jelenti ezek szerint, hogy nem rakják fel előbb, hanem le kell telni a 30 napnak.
10/22 Ercsike04 válasza:
valakinek van már eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!