Két és fél hónap múlva megyünk külföldre nyaralni, van esélyem angolból megfelelő szintre eljutni?
Figyelt kérdés
Középsuliban tanultam angolt, leérettségiztem belőle, de azóta nem igazán használtam. Sokat felejtettem, a fogalmazással és hallás utáni szövegértéssel bizony akkor is voltak problémáim. Két hónap alatt eljuthatok egy olyan szintre, hogy megértessem magam kint, és én is megértsem a szállodában/pályaudvaron/boltban a dolgokat? Mik a bevált módszerek?2015. ápr. 16. 13:28
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem lehetetlen. Azokat a dolgokat tanulgasd amik előfordulhatnak egy nyaralás során. Vásárlás, rendelés stb. Bevált módszer az az, hogy megtanulod :)
2/6 anonim válasza:
Persze, ez a tudás most is benned van. Nem kell precíznek lenni, hibásan és mutogatva is meg tudod értetni magad. Vannak úti kifejezésgyűjtemények, felfrissítésre pedig használd az [link] -t.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Esetleg valami tanács, hogyan gyakorolhatnám a kiejtést? :)
2015. ápr. 17. 11:35
5/6 anonim válasza:
Például sharedtalk.com :)
ott a voice chat, és már mehet is a csacsogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!